Glasögon

Smala glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
201 Resultat

Smala glasögon på Mister Spex

Smala glasögon är en klassisk stil som passar så många ansiktsformer. Hos Mister Spex har vi över 3000 olika bågar för dig att välja mellan, från 60 olika varumärken och det finns massor av underbara smala glasögon representerade i vårt totala urval. Oavsett om du vill ha glasögon med chunky bågar för att skapa ett auktoritärt intryck på jobbet eller några delikata och minimalistiska smala inramade glasögon som kan bäras till exempel för läsning, kommer Mister Spex att ha precis vad du behöver.

Det finns smala glasögon som passar alla recept här. Eftersom smala bågar är perfekta för att få fram skönheten i bärarens ögon är det en bra idé att välja bågar som matchar din ögonfärg.

Teamet hos Mister Spex gör processen att välja rätt glasögon enkelt för dig. För det första kan du beställa hem 4 bågar gratis för att prova i lugn och ro. Du har tio dagar att spendera på att testa dem hemma och välja vilka som är bäst för dig. Eller så kan du alltid använda vårt digitala provrum för att prova hur många bågar du än vill direkt från soffan.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo