Glasögon

Träglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
101 Resultat

Made by nature - Träglasögon

Det finns ytterligare en ny innovation bland glasögonen som konkurrerar med alla glasögon av metall och plast: glasögon av 100% trä. Genom den snygga designen, komforten och det hållbara materialet är dem lätta att tycka om. Formerna är mångfaldiga och räcker från Browline bågar till Panto looken. Köp billiga träglasögon i vår online butik på Mister Spex!

Det är en riktig kul framsteg att allt fler nuförtiden tar hänsyn till miljön och försöker att anpassa sina vanor efter vad som skona naturen och naturens resurser. Samtidigt är material från naturen så uppskattade som aldrig förr. Det verkar nästan vara en självklarhet att vilja vara naturen lite närmare. Så också i hemmet. Den senaste tiden har därför inredning av naturmaterial som trämöbler och assessoarer av bast i kombination med många gröna växter blivit väldigt populära. Inte konstigt att denna stil även har nått modevärlden - och därmed glasögonmodet! Det var ett amerikanskt företag som 2005 kom på idén att använda trä som bas till moderna glasögonbågar. Först producerades bara solglasögon av trä. De var dock så omtyckta att det snabbt tillverkades även vanliga glasögon. För några år sen nådde trenden Europa och många små manufakturer så som större företag och designer producerar glasögon av träd.

Nuförtiden finns det en stor marknad för denna snygga och hållbara typ av glasögon. Det antiallergiska hållbara materialet begeistrar kunderna precis som den naturliga optiken. Dessutom förstår man först när man har provat själv hur otroligt lätta träbågar är. Letar du efter glasögon av träd? I Mister Spex online butik var vi ett stort utbud olika modeller från kända designer och mindre manufakturer. Det finns olika former och färger både till män och kvinnor.

Från Browline till Panto: Trä är mångfaldigt

Oavsett om du letar efter markant eller en mer diskret modell - träglasögon finns för alla smaker. Ifall du gillar mer klassiska glasögon så är glasögon med träbågar och fina metalländer det rätta valet. Dem som tycker om lite mer extravagans tipsar vi om Browline-bågar som betonar materialet på ett snyggt sätt. Kompromissa kan man med pantobrillor i en kombination av horn och träd. Formen är väldigt trendig men passar ändå till vilken till som helst. Den funka både som kontrast om din garderob är lite mer diskret eller som ett russin på en het retro-look. Inget träd är som ett annat. Precis som människan är även glasögon av trä unikat. Inte bara de olika träden skiljas i färgen och strukturen, även trä von samma träd kommer på grund av seken alltid ser olika ut.

Det är väldigt fint och gör vart enda par träglasögon speciell tycker vi på Mister Spex. Genom den stora färgskalan matchar träglasögon alla möjliga typer. Materialet smickrar ansiktet och håret på ett naturligt snyggt sätt. Prova gärna vår online prövning i 2D eller 3D och kolla vilken färg och form som passar just dig!

Köp dina träglasögon på Mister Spex och njut av vår förstklassiga service och våra billiga priser.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo