Glasögon

Titanglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
404 Resultat

Få en snygg och modern look med titanglasögon

Den moderna världen kräver innovativa produkter, där bland snygga titanglasögon. De är både slitstarka och lätta samtidigt som de ser släta och eleganta ut. Våra titanglasögon finns i en mängd olika stilar, så oavsett vilken form du söker efter, har vårt utbud av titanglasögon det perfekta paret för dig. Med Mister Spex fördelar får du en fantastisk produkt och utmärkt service till de bästa priserna på marknaden.

Köp titanglasögon online hos Mister Spex

Under åren har titan blivit ett populärt material för en mängd produkter och vårt utbud av titanglasögon har säkert det du söker. Titanglasögon ser inte bara fantastiska ut, de är också lätta och slitstarka - titan är ett av de mest hållbara materialen som finns idag. Vårt urval av titanglasögon har många av världens mest kända designers, inklusive:

  • TitanFlex

  • Oakley

  • Ray-Ban

  • Tom Ford

  • Porsche och många fler

Se hur du ser ut i dina nya glasögon innan du handlar

På Mister Spex, vet vi hur mycket du tycker om att prova dina favoritbågar och se hur de ser ut innan du väljer vilka titanbågar du vill köpa. Vi erbjuder ett fantastiskt digitalt provrum och hemlåns tjänst som gör det roligt för dig att prova på dina bekvämt hemifrån. Antingen beställer du direkt hem fyra bågar för att prova kostnadsfritt hemma eller så laddar du upp en bild på ditt ansikte i vårt digitala provrum där verktyget visar en överlagrad kopia av glasögonen i proportion till ditt ansikte.

Den höga kvaliteten på bågar av dina titanglasögon kräver samma kvalitet för dina receptglas, och här har vi det bästa för dig. Oavsett om du väljer våra standard receptbelagda glas - som ingår i ditt pris - eller så väljer du våra andra glasalternativ av hög kvalité som passar för just din styrka. Oavsett vad du väljer så är varje glas reptåliga och inkluderar UV-filter.

På Mister Spex får du bra service när du köper titanglasögon.

Vi tror att kundservice är lika viktig som kvaliteten på våra titanprodukter. Här är en kort lista över några av fördelarna du får när du beställer dina titanglasögon hos oss.

  • Design titanglasögon

  • Konkurrenskraftiga priser

  • Innovativt digitalt provrum

  • Glas med eller utan recept av hög kvalitet

  • Öppet köp även med slipat glas

Bläddra i vårt utbud idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo