Hornramglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
1 395 Resultat

Hitta fashionabla hornfärgade glasögon hos Mister Spex

Horn-kantade glasögon är tillbaka. I vårt sortiment av bågar från världens bästa designers kan du hitta paret för dig! Oavsett vad dina personliga modepreferenser är, för du hög kvalité när du beställer hornfärgade glasögon från Mister Spex, till ett attraktivt pris. Hitta ditt nya designer-glasögon idag!

Addera en touch av vintage till din stil med horn-glasögon

Mister Spex har ett brett sortiment av hornfärgade glasögon från toppvarumärken som Ray-Ban, Calvin Klein, Burberry och många fler. Från ljusa och fläckiga till klassiska och dämpade passar våra bågar säkert både dig och din stil.

Använd vårt praktiska digitala provrum för att prova på varje båge du vill innan du köper . Det är lätt att använda och gör det så mycket enklare för dig att inte bara vara säker på vilka bågar som tilltalar din stil, utan också vilka som kompletterar din ansiktsform.

Skaffa högkvalitativa slipade glas för dina design-glasögon

Varje par glasögon som du köper i vår onlinebutik är utrustade med kvalitetslinser: våra receptlinser har ett UV-skydd och antireflexbehandling som håller skadliga UV-strålar från dina ögon.

För ett extra pris kan du lägga till andra tillval för ännu bättre skydd och stil. Få dina glas behandlade med en lotus effekt om du vill att dina glas ska avvisa både vatten och fett, eller utrusta dina hornfärgade glasögon med en elegant solglasögonfärg i en färg du väljer. Du kan också beställa polariserade glas, som passar perfekt om du kör mycket bil med dina glasögon. Oavsett vilka glas du väljer, så är de alla reptåliga och och garanterar deras hållbarhet.

Utmärkt service när du beställer horn-färgade glasögon från Mister Spex

Förutom design-bågar och glas av hög kvalitet inkluderar våra tjänster:

  • Öppet köp

  • Leverans av receptbelagda glasögon inom 5-14 dagar

  • Fri frakt på alla glasögon!

  • Tillgång till vårt digitala provrum för att enkelt testa dina nya bågar hemma

  • Fantastiska priser på hela sortimentet av hornfärgade glasögon

Med så många fördelar, fantastiska designers och utmärkt kvalitet är det lätt att se varför så många väljer att köpa sina hornfärgade glasögon online från Mister Spex. Bläddra i vår kollektion idag och på kort tid får du det perfekta tillskottet till din look!

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo