Rektangulära glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
1 019 Resultat

Var en trendsättare med rektangulära glasögon

Från ovala och runda ansikten till fyrkantiga och hjärtformade ansikten passar rektangelglas utmärkt för alla. Vårt sortiment av rektangelglas kommer från världens mest eftertraktade designers, och säkerställer att oavsett din personliga stil, hittar du ett par rektangulära glasögon som tilltalar dig.

Visa ditt mode-statement med trendiga rektangulära glasögon

Om du är ute efter ett djärvt, professionellt utseende är rektangulära glasögon det perfekta tillbehöret för dig. Trendiga rektangulära bågar ser fantastiska ut på alla ansiktsformer , och vårt urval av glasögon innehåller några av de mest älskade designers där ute. I vårt sortiment kan du vara säker på att du hittar en båge du älskar från toppdesigners som:

 • Boss

 • Gucci

 • Prada

 • Carrera

 • Ray-Ban

 • Diesel och många andra

Du hittar helgarnityr bågar såväl som halvgarnityr och hel ram, vilket ger dig allt det val du behöver för att hitta precis rätt par rektangulära glasögon.

Njut av bekvämligheten med att shoppa hemma

Vi vet att du är upptagen med att leva livet, men det finns inget som att testa en båge innan du köper den. Med vårt innovativa online-testverktyg kan du se hur dina favoritbågar ser ut på ditt ansikte utan att lämna hemmet. Ladda bara upp en bild av dig själv eller aktivera din webbkamera och bläddra sedan igenom vårt urval av rektangulära glasögon. Monteringsverktyget anpassar bågen på ditt ansikte, och du får se hur fantastiskt din nya båge ser ut på dig!

Inte nog med att vi ger dig möjligheten att prova online, vi ser också till att dina glas är av ypperlig kvalitet. Varje båge du köper från Mister Spex är försedda med reptåliga glas och våra optiker ser till att ditt recept tas med i beräkningen. Skicka bara in dina receptvärden när du har valt ett par glasögon, så tar vi hand om resten.

Mister Spex: mer än bara designerglasögon

Vi tror inte på att bara förse dig med fantastiska designerglasögon till ett billigt pris utan också med utmärkt service varje steg på vägen. När du beställer dina glasögon online på Mister Spex får du också:

 • Högkvalitativa enkelslipade glas*

 • Konkurrenskraftiga priser

 • Möjligheten att prova hemma

 • Fri frakt på alla glasögon!

 • Vänlig, professionell kundservice för problem relaterade till recept, bågar och allt annat glas-relaterat

 • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo