Glasögon

Glasögon med ram

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
9 045 Resultat

Glasögon med hel-ram

Glasögon med ram erbjuder ett klassiskt utseende som passar alla tillfällen, vilket hjälper dig att inte bara se bra utan också se bra ut. Våra glasögon med ram tillverkas av några av världens mest eftertraktade designers, och vårt team av optiker garanterar att du bara får linser av högsta kvalitet i alla glasögon som du beställer hos Mister Spex.

Eleganta glasögon från Mister Spex

Det är ingen som förnekar den klassiska utseendet på glasögon med ram, och de ger också maximal stabilitet och komfort . Oavsett ansiktsform, ett par glasögon med ram tar fram elegansen i dina drag och ger en touch av stil både till vardags och professionella sammanhang.

När du handlar på Mister Spex hittar du ett stort urval av glasögon med ram från designers som:

  • Diesel

  • Tom Ford

  • Carrera

  • Superdry

  • Emporio Armani

Detta är bara ett urval av våra många designers. Från extravaganta bågar i livliga färger till den diskreta elegansen i dämpade toner, vi är helt säkra på att vi har många bågar som du kommer älska.

Prova dina glasögon på nätet

Oavsett om du har ett upptaget schema eller helt enkelt föredrar att göra alla dina köp online, erbjuder vi dig ett fantastiskt alternativ så att du kan se hur snygg du ser ut i dina favoritbågar innan de levereras: Mister Spex digitala provrum . Med det här verktyget ser du hur bågarna kommer sitta på just ditt ansikte. Allt du behöver för att använda vårt innovativa verktyg är en webbkamera eller ett uppladdat foto. Med detta får du tillgång till allt det roliga med att prova bågar, så att du inte behöver lämna ditt hem eller ditt kontor.

Designerbågar - och mer

Hur trendiga än våra glasögon med ram är, har glasögon främst ett praktiskt syfte: att förbättra synen. Alla våra glasögon slipas med högkvalitativa glas som är reptåliga och antireflexbehandlade.

Förutom att du hittar designbågar och fantastiska och slitstarka receptlinser, när du beställer glasögon från Mister Spex får du fler fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga priser på kända varumärken

  • Kunnig kundtjänst med legitimerad optiker

  • Öppet köp, även på slipade glas

  • Prova bågar i vårt digitala provrum

Är du redo för ett nytt par trendiga eller klassiska glasögon? Spana in vårt utbud; du kommer inte bli inte besviken!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo