Glasögon

Ramlösa glasögon

rimless-glasses
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
128 Resultat

Elegant look med ramlösa glasögon från Mister Spex

Helgarnityr glasögon har en tidlös look som gör dem till ett bra modeval, år efter år. Med vårt digitala provrum kan du hitta en båge som passar din stil och behov.

Se fördelen med fashionabla helgarnityr glasögon och matchande glas

Färgglada, stora och extravaganta glasögon är inte ditt enda val när det gäller fashionabla glasögon. Med ramfria glasögon framkallar du en känsla av professionalism och allvar, av elegans och klass. Ett annat plus med helgarnityr glasögon är att deras rena linjer betonar ditt naturliga utseende och låter vackra ögon lysa .

Vårt utbud av ramfria glasögon har bågar från många olika varumärken , inklusive Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Prada och många fler. Oavsett om du föredrar en stilren metallram, en båge tillverkad av högkvalitativ plast eller en extra hållbar titan, är vi säkra på att vi har de exakta bågar du letar efter. Du hittar bågar med smala, rektangulära glas, kantfria i klassisk Wayfarer-stil och runda eller ovala bågar.

Se dina helgarnityr glasögon på ditt ansikte innan du beställer

Tack vare vårt användbara digitala provrum kan du se hur du ser ut med bågarna innan du köper dem. Att använda testverktyget är enkelt: ladda upp ett foto - eller slå på webbkamera på din dator eller mobil - och bläddra igenom vårt urval av ramfria glasögon och glas. När du har valt dina glasögon skickar vi dem till dig så att du kan prova dem på riktigt.

Även om vårt digitala provrum är ett utmärkt sätt att se om glasögonen ser bra ut på dig och passar med formen på ditt ansikte, vet vi också att det kan kännas annorlunda i verkligheten. Du har därför öppet köp, även med slipade glas som ger dig friheten du behöver för att prova dina glasögon hemma. Du får bra service varje steg på vägen hos Mister Spex.

Välj glas som passar dina behov

Bågarna är viktiga, men också glasen, hos Mister Spex får du bara det bästa till ett pris du har råd med. Alla våra glas är reptåliga och antireflexbehandlade . Du kan dessutom välja att ha solglasfärg eller polariserade glas som hjälper till att minska bländning till ett minimum, perfekt om du bär glasögon när du kör bil eller sportar utomhus.

Skaffa dina nya ramfria glasögon idag

Oavsett vilka helgarnityr glasögon du väljer eller vilka glas du lägger i ramen, har vi konkurrenskraftiga priser.

  • Mycket konkurrenskraftiga priser på designglasögon

  • Högkvalitativa glas med UV-skydd och antireflex

  • Utmärkt kundservice

  • Stort urval av designerglasögon

  • Öppet köp

Prova våra helgarnityr glasögon idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo