Ett rysande bra halloween-erbjudande: Spara 20 %¹ med koden: SPOOKYSPEX
Ramlösa glasögon

Ramlösa glasögon

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Ramlösa glasögon

(138)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 138

Elegant look med ramlösa glasögon från Mister Spex

Helgarnityr glasögon har en tidlös look som gör dem till ett bra modeval, år efter år. Med vårt digitala provrum kan du hitta en båge som passar din stil och behov. Dessutom erbjuder vi fri frakt vid köp över 700kr, vilket hjälper dig att spara ännu mer på ditt nästa par glasögon.

Se fördelen med fashionabla helgarnityr glasögon och matchande glas

Färgglada, stora och extravaganta glasögon är inte ditt enda val när det gäller fashionabla glasögon. Med ramfria glasögon framkallar du en känsla av professionalism och allvar, av elegans och klass. Ett annat plus med helgarnityr glasögon är att deras rena linjer betonar ditt naturliga utseende och låter vackra ögon lysa .

Vårt utbud av ramfria glasögon har bågar från många olika varumärken , inklusive Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Prada och många fler. Oavsett om du föredrar en stilren metallram, en båge tillverkad av högkvalitativ plast eller en extra hållbar titan, är vi säkra på att vi har de exakta bågar du letar efter. Du hittar bågar med smala, rektangulära glas, kantfria i klassisk Wayfarer-stil och runda eller ovala bågar.

Se dina helgarnityr glasögon på ditt ansikte innan du beställer

Tack vare vårt användbara digitala provrum kan du se hur du ser ut med bågarna innan du köper dem. Att använda testverktyget är enkelt: ladda upp ett foto - eller slå på webbkamera på din dator eller mobil - och bläddra igenom vårt urval av ramfria glasögon och glas. När du har valt dina glasögon skickar vi dem till dig så att du kan prova dem på riktigt.

Även om vårt digitala provrum är ett utmärkt sätt att se om glasögonen ser bra ut på dig och passar med formen på ditt ansikte, vet vi också att det kan kännas annorlunda i verkligheten. Du har därför öppet köp, även med slipade glas som ger dig friheten du behöver för att prova dina glasögon hemma. Du får bra service varje steg på vägen hos Mister Spex.

Välj glas som passar dina behov

Bågarna är viktiga, men också glasen, hos Mister Spex får du bara det bästa till ett pris du har råd med. Alla våra glas är reptåliga och antireflexbehandlade . Du kan dessutom välja att ha solglasfärg eller polariserade glas som hjälper till att minska bländning till ett minimum, perfekt om du bär glasögon när du kör bil eller sportar utomhus.

Skaffa dina nya ramfria glasögon idag

Oavsett vilka helgarnityr glasögon du väljer eller vilka glas du lägger i ramen, har vi konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder vi fri frakt för varje beställning du gör över 700kr, vilket besparar ännu mer av dina pengar. Med våra ramfria glasögon ser du bra ut till en bråkdel av kostnaden.

  • Mycket konkurrenskraftiga priser på designglasögon
  • Högkvalitativa glas med UV-skydd och antireflex
  • Utmärkt kundservice
  • Stort urval av designerglasögon
  • Öppet köp
  • Fri frakt vid köp över 700kr

Prova våra helgarnityr glasögon idag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo