I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

Mister Spex Collection 
Layton 1077 R23

Färg: HavanaI lager
Havana
Havana
Rosa / Genomskinlig
Bågbredd (mm)
133
Prisinkl. moms
859 kr599 krDu sparar 260 kr
Fri frakt, leverans inom 5 - 14 arbetsdagar
eller
Kostnadsfritt
Fri frakt, leverans inom 2 - 5 arbetsdagar
Kvalitetsglas ingår**Fri frakt på alla glasögon90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 18 mm
Bågbredd: 133 mm
Glashöjd: 44 mm
Glasbredd: 52 mm
Skalmlängd: 145 mm

Märke:
Mister Spex Collection
Produktnummer:
6807794
Bågfärg:
Havana
Bågmaterial:
plast
Form:
Runda
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
22g
Möjlig för progressiva glas:
Ja
Tillverkare:

Det måste inte nödvändigtvis vara dyrt att vara snygg och trendig. Mister Spex Collection är Mister Spex alldeles eget märke och erbjuder moderna ”statement”-bågar inklusive glas till billiga priser. Oavsett om det gäller helbågar, halvbågar eller garnityrbågar – det spelar ingen roll om du vill ha ett par wayfarer-, browline- eller pilotglasögon! Sortimentet är riktigt stort och har alla möjliga typer av glasögonformer och -typer. Föredrar du en gräll röd färg eller en klassisk svart nyans? Vi uppfyller nästan alla färgönskemål. Bara det bästa materialet används när vi tillverkar våra glasögon. Bågmodellerna tillverkas av metall och plast. Klicka igenom sortimentet och hitta dina favoriter!

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar på www.misterspex.se och i våra svenska Mister Spex butiker. Gäller till och med 2022.11.28, dock endast så länge lagret räcker. Gäller ej för vissa exkluderade varumärken. Ingen utbetalning av rabatt sker i kontanter. Kommersiell distribution förbjuden. Mister Spex allmänna villkor gäller.
20% Rabatten gäller Komfort-, Premium- och Premium-PLUS-glas till enkelslipade glasögon, progressiva glasögon och arbetsplatsglasögon samt till solglasögon med styrka. Erbjudandet gäller ej ytbehandlingar såsom lotuseffekt och blåljusbehandling samt färgade glas (färgton för solglasögon, fotokromatiska och polariserade glas). Erbjudandet gäller till och med 2022-11-28 på misterspex.se och i våra svenska Mister Spex-butiker. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo