Givenchy Solglasögon

Givenchy Sunglasses
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
73 Resultat

Givenchy solglasögon: lika fräscha som sommaren

De mångfacetterade solglasögonen för damer och herrar i den senaste Givenchy-kollektionen frammanar omedelbart en känsla av Côte d'Azur på näsan. Lyxig, elegant, uttrycksfull och framför allt ovanlig: den nya solglasögonkollektionen från designermärket Givenchy är definitivt ett av sommarens mest eftertraktade måsten. Den kännetecknas av sin höga kvalitet och en absolut tidlös design som enkelt anpassar sig även till den mest krävande looken. Och vem gillar inte att titta på världen genom fantastiska Givenchy-solglasögon och samtidigt se fantastiskt elegant ut? Solglasögon från Givenchy i populär pilotstil eller glamorös diva-look är eleganta blickfång för stilkännare och garanterar också ett extra bra UV-skydd.

Maximal mångfald: Snyggt solskydd utan kompromisser

Med tanke på alla otaliga typer av solglasögon som finns är det inte alltid lätt att hitta rätt modell. Vid köpet hamnar solglasögonens funktion ofta i bakgrunden eftersom det mest handlar om att glasögonen ska se trendiga ut och ge bäraren det lilla extra. Men det är inte omöjligt att se bra ut och samtidigt ha ett säkert skydd. Solglasögonen från Givenchy Paris är utrustade med högkvalitativa glas och ger oss, förutom modeaspekten, ett extremt högt UV-skydd. Pilotglasögon, Cateye solglasögon eller klassisk Wayfarer: Givenchy-kollektionens olika spektrum gör det inte alltid lätt för oss att välja rätt modell: oavsett om du väljer enkla gyllene Givenchy solglasögon eller extra breda svarta Givenchy solglasögon, varierar de eleganta bågarna och glasen inte bara i färg utan också i form och helst av allt skulle vi vilja ha allihop.

Låt dig inspireras och prova den senaste solglasögonkollektionen från Givenchy i vårt digitala provrum!

Dina fördelar hos Mister Spex

Du kan även använda solglasögonen från Givenchy om du behöver slipade glas. Vi slipar glasen till din favoritbåge så att du ser perfekt och skyddas på bästa sätt mot solen även om du har höga värden.  Prova nu och upptäck de snyggaste solglasögonen från Givenchy hos Mister Spex.

Har du bestämt dig? Skicka dina styrkor till oss, så tillverkar vi dina solglasögon i vår verkstad. Mer information om hur vi slipar glasen till dina Givenchy-solglasögon hittar du här:

Kan du inte bestämma dig för ett par glasögon från Givenchy? Använd vårt hemlån för att prova dina favoritbågar i upp till tio dagar hemma och bestäm dig i lugn och ro.

Dessutom erbjuder Mister Spex dig ännu fler fördelar:

  • snabb och fri frakt från 700 kr

  • hos Mister Spex sparar du upp till 50 procent jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset

  • öppet köp i 90 dagar

  • glasen slipas i vår verkstad i Berlin

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo