Cazal Solglasögon

Cazal
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
61 Resultat

Cazal från Mister Spex 

Ovanliga idéer, stor inspiration, en ändlös fond av erfarenheter och framför allt en stark passion för design – detta är vad som kännetecknar internationellt etablerade och unika glasögonmärken. Bästa beviset: Cazal 

Så tidigt som på 1980-talet var märket känt för sina unika, färgstarka glasögon och etablerade sig snabbt som en symbol för hip-hop-kulturen. Man talar fortfarande om en revolution på glasögonmarknaden. Märket är långt ifrån konventionellt utan har gått sin egen väg och alltid kommit med nya idéer. Cazals glasögon är exceptionella och starkt präglade av den tidigare chefsdesignerns stil. Cari Zalloni, som märket är uppkallat efter, var inte bara en begåvad skapare utan även ett verkligt geni när det gäller mode och trender. Hans livsverk och arv: Ett märke som har dyrkats av de breda lagren i mer än tre årtionden och som alltid följde sina ideal även efter hans död. 

Cazals glasögon har inte bara storartad design utan är även av högsta kvalitet. De är gjorda av kvalitetsmaterial som titan och guld och genomgår en rad kvalitetskontroller under utvecklingen. Vilket gör dem till verkliga allroundglasögon. 

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo