Solglasögon

Jaguar
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
65 Resultat

Solglasögon från Jaguar

Exklusivitet, dynamik och komfort – kärnvärderingar från bilmarknaden. Inspirerad av detta har sportbilstillverkaren Jaguar gått in i en helt ny bransch: glasögon. För snygga bilar behöver stilfulla förare! Och vad passar bättre än ett par coola solglasögon? Solglasögonen i Jaguarsortimentet präglas av utmärkt passform, kvalitetsutförande och kvalitetsmaterial. Men kan exklusivitet, lyx och coolhet verkligen kombineras? Helt klart! Genom sin senaste kollektion bevisar Jaguar detta med eftertryck. Och vare sig du redan äger en sportbil eller drömmer om att äga en får denna kollektion hjärtat att slå fortare.

Dynamisk design, exklusiva material, perfekt utförande och elegant prägel – bilmärket genomsyrar alla solglasögon från Jaguar. Och design och teknik är alltid i perfekt harmoni. En sportig och skarp look förenas med elegant enkla former och en enkel färgskala med mörka, lugna färgtoner. Alla solglasögon är ergonomiskt utformade och ger det bästa skyddet mot UV-strålning. Inget kan hindra dig från att köra en sportbil i strålande solsken.

Varumärket Jaguar Eyewear tillhör Menrad Group i Schwäbisch Gmünd i Baden-Württemberg. Företaget Menrad, som har ägts av samma familj i fyra generationer, har vid sidan av märket Jaguar licens på märkena Davidoff, JOOP!, Morgan och Zeiss.

Har du redan hittat ditt favoritpar? Alla Jaguarglasögon från Mister Spex levereras via Posten.

Mister Spex erbjuder även 90 dagars öppet köp. Ytterligare information om villkoren för öppet köp och mycket annat finns på Mister Spex webbplats.

Utöver Jaguarkollektionen har Mister Spex även solglasögon från många andra märken.

  • ¹Rabatten på 30 % gäller för den billigare produkten när du köper minst två modeller. Gäller till och med 2023.03.20 på alla glasögon och solglasögon på misterspex.se och i våra svenska Misterspex butiker. Rabatten gäller ej på vissa exkluderade märken samt kontaktlinser och vårdprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Kommersiell publicering av rabatten (t.ex. på kupongwebbplatser eller bloggar) är inte tillåtet. En kontant utbetalning av rabattvärdet är uteslutet. Mister Spex allmänna villkor gäller.
  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo