Hackett London Glasögon

Hackett London
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
97 Resultat

Hackett London-glasögon från Mister Spex

Märket Hackett, som uppkallades efter en av grundarna, Jeremy Hackett, lanserades 1979 och har alltid tagit fasta på sitt brittiska arv. Från sitt hem i West London började Hackett skapa eleganta skräddarsydda kläder av hög kvalitet och kultpräglade accessoarer. Som du ser i sortimentet av Hackett London-glasögon från Mister Spex har märkets produkter ofta även ett sportigt drag. En av de första sporterna som Hackett började göra kläder och accessoarer för var hästkapplöpning på 1980-talet.

Hackett London-glasögonen från Mister Spex är ultramoderna men har samtidigt ett mycket traditionellt och klassiskt drag, och är mångsidiga accessoarer som passar vid alla tillfällen. Kontrasterande färger är ofta utmärkande för glasögonen från detta märke, så varför inte välja exempelvis svartvita Hackett London-glasögon från Mister Spex och kombinera dem med en klassisk svartvit smoking och skjorta?

Det är ett nöje att köpa glasögon från Mister Spex, eftersom vi har fler än 2 000 olika bågar. Du kan välja fyra bågar som du får hemskickade så att du kan prova dem i tio dagar.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo