VOGUE Glasögon

Vogue
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
84 Resultat

Vogue-glasögon: trendig design för alla fashionistas

Det faktum att Vogues glasögon delar sitt namn med ett berömt modemagasin är inte en slump. Sedan varumärket grundades har det specialiserat sig på design och produktion av exklusiva, eleganta glasögonbågar. De senaste modellerna, färgerna och detaljerna är en integrerad del av det italienska varumärkets koncept. Det är detta som gör varumärket till förstavalet hos trendsättare och modemedvetna. Vogue-glasögon bevisar att extremt fashionabla glasögon inte behöver kosta allt för mycket.

Vogue Eyewear: det trendiga varumärket av Luxottica

Vogue Eyewear har funnits sedan 1973 och var före sin tid redan då det grundades: långt innan glasögon i allmänhet blev en modeaccessoar gjorde varumärket eleganta glasögon prisvärda. Varumärket fortsätter att följa denna princip än idag och kombinerar den med en hög standard för vardagligt bruk. Du kan lita på kunskapen hos en av de största glasögonstillverkarna i världen - det italienska företaget Luxottica. Den tydliga positioneringen inom premium-mode återspeglas också i urvalet av Vogue-ambassadörer. Bland dem är till exempel den välkända amerikanska modellen, Gigi Hadid.

Det perfekta tillbehöret till varje snygg outfit

Har du sett en snygg glasögon-look på instagram och vill återskapa den? Det finns en god chans att du hittar rätt modell i urvalet av Vogue-glasögon. Varumärkets designers tar ofta upp de senaste trenderna före många konkurrenter. Det senaste exemplet är come-backen av mindre metallbågar. Vogue-bågar i denna stil finns i många olika varianter. Urvalet sträcker sig från cirkulära, intellektuella bågar till romantiska, hjärtformade modeller och även ”cat-eye” glasögon tillverkade i plast. Vogue-bågarna i denna stil är ibland lite mindre och inspirerade av både 50- och 90-talet. Vogue-designers upptäcker ständigt nya versioner av dessa klassiska och populära panto- och trapezformade designer.

Glasögon från Vogue - en härlig blandning av färg och material

Här jobbar de framför allt mycket med att kombinera rätt färg och material för att skapa de mest varierande designerna. Kombinationen av en eldigt röd, lätt genomskinlig båge och gyllene skalmar med runda panto-glas är en mycket stilren och elegant design. På tal om färg: kollektionen erbjuder en hel rad olika nyanser i rött. Detta gör att du till exempel kan matcha din båge till ditt favoritläppstift. Panto-glasögon kan även vara sportiga, till exempel ett par kungsblå plastbågar med dynamiskt böjda inlägg i skalmarna. För dem som älskar en mer futuristisk look finns det även transparenta bågar. Lika intressanta är Vogue-glasögon med tonade färger, där bågen blir ljusare mot botten. Dessa får en liknande effekt som halvgarnityrbågar: glasögonen ger ett lättare intryck och betonar ögonbrynen mer.

Köp Vogue-glasögon online - och ta del av många fördelar

Kika runt i Mister Spex onlinebutik idag och upptäck mer än 3 000 olika glasögon. Förutom Vogue-glasögon har vi många andra kända varumärken. Oavsett om du är ute efter extremt trendiga eller mer klassiska bågar hittar du den perfekta bågen för dig, snabbt och bekvämt hos Mister Spex.

Vi förstår hur viktigt det är att se hur glasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte. Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte. När du har hittat ett urval får du möjligheten att låna upp till 4 bågar i taget för att prova hemma, helt kostnadsfritt. I 10 dagar kan du prova med vänner och familj tills du hittar den rätta för dig. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar. Ta del av alla Mister Spex fördelar:

  • Brett utbud av 3 000 designglasögon

  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

  • Fri frakt på alla glasögon!. Upptäck dina nya favoritglasögon från Vogue i Mister Spex sortiment idag!

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo