BOSS Glasögon

BOSS eyewear
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
155 Resultat

Glasögon från Boss: från kostymspecialist till eftertraktat lifstilsmärke

Oavsett om det handlar om mode för arbete eller fritid, så är Boss en trendsättare. Trots att märket först blev berömt för herrkläder, så har en kollektion av damkläder varit med ett bra tag. Företaget har fortsatt på samma linje, dvs. fokus på användbara kläder som fungerar i vardagen och avståndstagande mot för djärva modeexperiment. Moderna linjer, en mix av coola, neutrala solglasögon och trendiga färger framhäver garanterat den nutida tidsandan. Boss solglasögon är okomplicerade och stiliga på samma gång. De är de perfekta följeslagarna i vardagen och i alla situationer – oavsett om du är på kontoret, på golfbanan eller på ett möte på en restaurang. Utöver herrglasögon innehåller sortimentet många unisex-bågar liksom några damglasögon.

Design med vassa kanter: kantiga glasögon från Boss

Herrkollektionen domineras av rektangulära Boss-bågar. Anledningen är att de får dina ansiktsdrag att se mer maskulina ut, vilket gör att de har blivit otroligt populära. Du kan välja mellan en lång rad olika glasögonmodeller, från markanta till minimalistiska. Typiska solglasögon av den första modellen är svarta bågar av plast och med trapetsformade glas. Dessa eleganta ättlingar av de så kallade ”nördglasögonen” fascinerar oss med inslag av intellektuell karisma och retro-charm. Boss glasögon av titan har både tilltalande och avvikande egenskaper: de högteknologiska materialen gör att de rektangulära formerna ser extremt lätta och dynamiska ut. Idrottare uppskattar materialets lätta vikt och stabilitet.

Om du föredrar att ha på dig glasögon ”så lite som möjligt”, är det definitivt värt att ta en titt på halvt ramlösa bågar och ramlösa bågar från Boss. Halvt ramlösa bågar har automatiskt en sportig look. Designer utnyttjar bågarnas potential fullt ut, till exempel genom att kontrastfullt kombinera tunna bågar av svart metall med vita bågar av plast. Boss helt ramlösa glasögon är särskilt lämpliga i en affärsomgivning, där de kan glänsa på ett klassisk minimalistiskt sätt, utan att stå i centrum.

Sortimentet på bågar från Boss

Hugo Boss erbjuder ett brett utbud av modevaror. Förutom kläder, skor och accessoarer som smycken och klockor, erbjuder Hugo Boss också en samling glasögon som passar alla oavsett kön. Hugo Boss glasögon är i allmänhet lämpliga för alla tillfällen och kompletterar en elegant kontors-outfit lika bra som en avslappnad men stilfull outfit. De olika modellerna som finns i vårt sortiment varierar i en mängd former och färger. Det breda utbudet har stilfulla designer, som ger ett professionellt och modemedvetet intryck. På Mister Spex finns allt du behöver för att hitta de glasögon du alltid drömt om. Prova glasögonen enkelt online via vårt digitala provrum. När du har hittat dina favoriter får du till och med möjligheten att prova upp till fyra glasögon hemma, i 10 dagar helt kostnadsfritt. Upptäck Hugo Boss glasögon utan risk!

  • Brett utbud av 3 000 designglasögon

  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

  • Upptäck dina nya favoritglasögon från Boss i Mister Spex sortimentet idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo