BOSS Solglasögon

Boss eyewear
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
132 Resultat

Som ett av världens mest erkända modehus står Hugo Bos för lyx och klassisk design. Stilen återspeglas i deras tidlösa och sofisikerade glasögonkollektioner med högkvalitativa material och hantverk.

Boss solglasögon

Hugo Boss erbjuder ett brett utbud av modevaror. Förutom kläder, skor och accessoarer som smycken och klockor, erbjuder Hugo Boss också en samling solglasögon som passar alla oavsett kön. Hugo Boss solglasögon är i allmänhet lämpliga för alla tillfällen och kompletterar en elegant kontors-outfit lika bra som en avslappnad men stilfull look.

De olika modellerna som finns i vårt sortiment varierar i en mängd former och färger. Det breda utbudet har en stilfull design, medan de samtidigt ger utmärkt skydd mot solens strålar.

Mister Spex: Det självklara stället att köpa Hugo Boss solglasögon

Vi vet vad du tänker, vågar man köpa solglasögon på nätet? Svaret är ja, så länge du handlar från Mister Spex. Vi lyssnar på vad våra kunder vill ha och har skapat en onlinebutik som inte känns som en vanlig onlinebutik. Vi erbjuder det lilla extra:

  • Ett filter för ansiktsform: du hittar detta filter på sidans vänstra del. Det hjälper till att matcha specifika bågar med formen på ditt ansikte. Det betyder att du direkt kan se vilka Hugo Boss solglasögon som passar dig bäst.

  • Digitalt provrum: det här är en av våra kunders favoritfunktion. Välj bara ett foto och ladda upp (eller ta ett foto med din webbkamera), så kan du se ditt ansikte i alla Hugo Boss solglasögon du vill prova. Du får en bra uppfattning om hur de faktiskt kommer att se ut på dig.

  • Öppet köp: föredrar något lite mer distinkt? Inga problem: vi erbjuder öppet köp. Du kan beställa de Hugo Boss-solglasögon du önskar och vi skickar hem dem till dig. Ställ dig framför din egen spegel och se vilka som passar dig bäst. Behåll det (eller de) par som du gillar mest, och returnera de andra solglasögonen med vår fria retursedel.

Vi förstår vad som ger en bra online-upplevelse. Vi har lyssnat på dig och vad du vill, och det har aldrig varit lättare att shoppa solglasögon online. Och ännu bättre är att alla våra kunder kan ta del av fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon.

Beställ online på Mister Spex idag och njut av:

  • Det bästa urvalet av Hugo Boss solglasögon

  • Låga priser

  • Fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon.

  • Enkel shopping med vårt filter för ansiktsform och digitala provrum

  • Öppet köp samt fri retur på solglasögon

  • Hjälpsam kundtjänst

Att hjälpa dig att hitta rätt solglasögon är det vi gör bäst. Upptäck varför så många människor redan handlar hos oss!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo