Glasögon

Converse Glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
50 Resultat

Converseglasögon från Mister Spex Sverige

Designmärket Converse lanserades i USA 1908. Märket är känt i hela världen för sina sportiga All Star-skor. I dag erbjuder Converse ett komplett sortiment kläder och accessoarer, inklusive glasögon. Converse är avsedda för individen och gör att du kan uttrycka dig genom dina glasögon.

Converseglasögonen från Mister Spex finns i många olika färger och bågformer. Converseglasögonen är mycket moderna och praktiska och är perfekta för vardagsbruk. Varje par Converseglasögon levereras med kvalitetsglas, så att du kan ägna dig åt alla möjliga olika aktiviteter under dagen utan att behöva vara rädd om glasögonen. Converseglasögonen präglas av en stilfull sportig charm som ser bra ut i alla situationer. Vare sig du vill ha ett festligt par Converseglasögon med färgrika bågar eller ett par snygga garnityr har Mister Spex ett stort sortiment Converseglasögon för alla smaker.

Du kan känna dig trygg när du handlar på Mister Spex. Mister Spex har över 1,5 miljoner nöjda kunder och kan stolt kalla sig Europas mest omtyckta optiker på nätet. För att se till att du blir nöjd med dina glasögon ger dig Mister Spex möjlighet att prova dem hemma. Du kan beställa fyra bågar och prova dem hemma i tio dagar för att hitta rätt par. Om du vill kan du prova glasögonen i 3D på nätet. Ladda upp en bild på dig själv eller använd webbkameran för att ta reda på hur Converseglasögonen ser ut på dig.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo