Carolina Herrera Glasögon

Carolina Herrera
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
58 Resultat

Carolina Herrera-glasögon: urban och modern stil

New York är en av världens huvudsakliga modestäder, tillsammans med Milano och Paris. Amerikanskan Carolina Herrera, som ursprungligen kommer från Venezuela, är en av de formgivare som kännetecknar stadens typiska stil: klassisk, elegant och extremt modern. Hennes klädmode, men också tillbehör som Carolina Herrera-glasögon, definieras av en stor nypa sydamerikansk värdighet. Hennes design representerar till en början den trendiga bilden av den spännande staden vid Hudson River. 1980 beslutar hon sig för att flytta till "Big Apple" för gott - och ungefär ett år senare presenterar hon sin första modekollektion. Från och med detta fortsatte framgången med stormsteg för Carolina. En avgörande faktor till framgången är att många kändisar upptäcker varumärket. En av designerns mest kända kunder på 1980-talet var Jacqueline Kennedy Onassis. Men hon lutade sig inte tillbaka för det utan vidareutvecklade med tiden sin stil och design. Nu bär en ny generation av kändisar, som Kristen Stewart, Carolina Herreras skapelser - på den röda mattan.

Klassiska, eleganta proportioner för perfekt harmoni

Glasögon för henne">Damkollektionen finns i två olika designstilar. Båda är lika tidlösa som de är eleganta och passar därmed perfekt med varumärkets filosofi: den fyrkantiga trapetsformen och den runda panto-designen. Det finns många orsaker till att båda är eviga klassiker i en värld av glasögon: bland annat att de, med sina generöst dimensionerade glas, erbjuder ett bekvämt och brett synfält. Dessutom är de extremt mångsidiga och passar många ansiktsformer. Panto-formen är idealisk för mer kantiga ansiktsformer medan den trapetsformade passar runda ansiktsformer bättre. De olika glasögonen tar inte över ansiktet utan kompletterar på ett harmoniskt sätt. Låt dig inte luras av det faktum att många av Carolina Herreras glasögon verkar väldigt lika i formen vid första anblicken - i själva verket är tricket den hårfina känslan för proportioner. De små men subtila skillnaderna gör att du kan hitta den modell som passar just dig perfekt.

Färger och eleganta detaljer

Carolina Herrera glasögon, kännetecknas av en distinkt färgpalett: neutrala nyanser som svart, beige och brun möter starka färgtoner. Förutom eldig röd finns grön, strålande himmelsblå, mjuk rosa och ljusorange. Du kan själv välja hur modigt ditt färgval ska vara. Dessa Carolina Herrera-bågar är ett perfekt alternativ om du inte vill nöja dig med en enda färg. Pricken över i:et är de högkvalitativa detaljerna, som till exempel guldpläterade gångjärn eller guldfärgade detaljer på skalmen. Nyanser från rosé till gult och rött guld koordineras med den totala sammansättningen.

Fördelarna med att köpa glasögon från Carolina Herrera online

Enkelslipade standardglas ingår alltid hos Mister Spex. Fler val av glas finns tillgängligt mot en extra kostnad. Hos Mister Spex köper du dessutom dina glasögon till 40–50% lägre pris än hos din lokala optiker. Hitta dina glasögon enkelt hos Mister Spex, så här gör du steg för steg:

 • Vår smarta filtreringsfunktion på sidans vänstra sida hjälper dig att hitta rätt via olika filter, till exempel bågar från Carolina Herrera. Du kan prova glasögon online via vårt digitala provrum.

 • Ladda enkelt upp en bild på dig själv eller prova direkt via din webb-kamera för att se hur bågen sitter på just ditt ansikte. Dessutom kan du beställa upp till fyra par glasögon för att prova hemma helt kostnadsfritt i 10 dagar.

 • Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart!

 • Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar.

Ta del av alla Mister Spex fördelar:

 • Brett utbud av 3 000 designglasögon

 • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

 • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

 • Fri frakt på alla glasögon!

 • Öppet köp

 • Fri retur på solglasögon

Upptäck dina nya favoritglasögon från Carolina Herrera i Mister Spex sortimentet idag!

 • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo