Carrera Glasögon

Carrera
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
151 Resultat

Carrera-glasögon: stilmedvetet oavsett kön

Köp dina stilrena Carrera-glasögon online från Mister Spex, din pålitliga återförsäljare av glasögon på nätet. Vi erbjuder ett stort sortiment, låga priser, snabb hemleverans och trygga villkor. Prova dina favoriter med webbkameran i vårt virtuella provrum eller låna hem upp till fyra bågar i tio dagar.

Carrera har länge varit känt för sina trendiga och tekniskt avancerade sport- och solglasögon som är populära inom så skilda discipliner som motorsport, skidåkning och cykling. Än i dag är idrottspersonen en viktig målgrupp, men Carrera erbjuder sedan många år även ett komplett utbud av vanliga korrektionsglasögon. Stilen är tidlös, elegant med dragning åt retrohållet. Ett par Carrera-glasögon är i regel mycket lätta och har en bekväm passform. Funktionalitet, kvalitetsmaterial och noggrann omsorg om detaljerna är ytterligare utmärkande kännetecken.

Det är verkligen något särskilt med detta varumärke som uppskattas av så många stilikoner, inte minst i film- och musikbranschen. Hyllade sångerskan Alicia Keys har setts bära dem liksom skådespelaren Vince Vaughn. Kanske är det den nätta, eleganta designen i kombination med den lätta retrokänslan som gör att ett par Carrera-glasögon lyfter fram stjärnan inom dig när du bär dem. Det är hur som helst många som älskar detta märke och med spänd förväntan inväntar den senaste kollektionen. På Mister Spex hittar du självklart alltid det senaste från denna förstklassiga tillverkare. Ta till exempel en titt på följande modeller:

  • Carrera 4403: En läckert mattsvart modell med halvbåge och sportiga skalmar. Passar lika bra på gymmet som på en finare middag.

  • CA 5540: Denna tunna, runda unisexbåge väger endast 14 gram och har en fantastisk elegant design som ger dig en modern och intellektuell framtoning.

  • Beta Titanium 8823: Ramlösa glas och tunna, breda skalmar av titan. Valet för dig som föredrar en minimalistisk look och material av högsta kvalitet.

  • Carrera 144: Klassisk svart båge med gångjärn av metall som en snygg detalj. En väl genomtänkt formgivning för perfekt passform och en tidlös look.

Köp Carrera-glasögon på nätet från Mister Spex

Om du har fått upp ögonen för detta kultmärke kan du enkelt och bekvämt beställa dina Carrera-glasögon online via Mister Spex. I vår nätbutik hittar du ett stort urval av modeller i olika former och färger. Enkelslipade, reptåliga och antireflexbehandlade kvalitetsglas ingår alltid i köpet vilket innebär att priset kan hållas mycket lågt jämfört med traditionella optiker. Om du behöver progressiva glas eller önskar en viss specialbehandling av glasen går det självklart också att ordna. På Mister Spex kan du välja till polariserande, fotokromatiska, vattenavstötande eller extra tunna och lätta glas.

Beställa dina billiga Carrera-glasögon online här på Mister Spex - förutom ett stort urval av modeller att välja mellan och mycket låga priser får du också följande fördelar:

  • Öppet köp i hela 90 dagar

  • Virtuell utprovning online med din webbkamera

  • Snabb och spårbar leverans

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo