Superdry Glasögon

Superdry
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
77 Resultat

Beställ glasögon från Superdry hos Mister Spex

Letar du efter glasögon som kompletterar din unika stil, prova då Superdry-glasögon! Superdrys glasögon med trendig design och högkvalitativt hantverk är ett utmärkt val för alla som gillar en fräsch och trendig look.

Autentisk stil varje dag: Superdry hos Mister Spex

Hos oss på Mister Spex hittar du ett brett utbud av Superdry-glasögon. Med låga priser och gratis hemlån hittar du enkelt dina nya glasögon hos oss på Mister Spex. Börja skrolla i vårt utbud av Superdrybågar idag. Unik stil varje dag med Superdry-glasögon hos Mister Spex. Superdry är ett brittiskt varumärke som växer internationellt och det är känt för att kombinera amerikansk och brittisk stil med japansk grafik.

Superdrys glasögon har ofta roliga, lekfulla detaljer. Kolla till exempel på Jaime-bågen, som finns i flera exklusiva alternativ, inklusive mörkgrön och havanna. Missa inte heller Carter-modellen, som har ett randigt mönster i olika toner, som marinblå, röd och vit. Det finns naturligtvis också mer lågmälda och minimalistiska bågar, till exempel Tegan-modellen. Med ett brett utbud av glasögon hos Mister Spex kan du skapa vilken look du vill ha med Superdry-bågar.

Hitta de perfekta bågarna online - snabbt och enkelt

Vi förstår hur viktigt det är att se hur glasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte. Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte. Testa hur många Superdry-glasögon du vill, allt utan att lämna hemmet. När du har hittat ett urval får du möjligheten att låna upp till 4 bågar i taget för att prova hemma, helt kostnadsfritt. I 10 dagar kan du prova med vänner och familj tills du hittar den rätta för dig. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar.

Ta del av alla Mister Spex fördelar:

  • Brett utbud av 3 000 designglasögon

  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

  • Fri frakt på alla glasögon!

Upptäck dina nya favoritglasögon från Superdry i Mister Spex sortiment idag!

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo