Glasögon

Superdry
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
116 Resultat

Beställ glasögon från Superdry hos Mister Spex

Letar du efter glasögon som kompletterar din unika stil, prova då Superdry-glasögon! Superdrys glasögon med trendig design och högkvalitativt hantverk är ett utmärkt val för alla som gillar en fräsch och trendig look.

Autentisk stil varje dag: Superdry hos Mister Spex

Hos oss på Mister Spex hittar du ett brett utbud av Superdry-glasögon. Med låga priser och gratis hemlån hittar du enkelt dina nya glasögon hos oss på Mister Spex. Börja skrolla i vårt utbud av Superdrybågar idag. Unik stil varje dag med Superdry-glasögon hos Mister Spex. Superdry är ett brittiskt varumärke som växer internationellt och det är känt för att kombinera amerikansk och brittisk stil med japansk grafik.

Superdrys glasögon har ofta roliga, lekfulla detaljer. Kolla till exempel på Jaime-bågen, som finns i flera exklusiva alternativ, inklusive mörkgrön och havanna. Missa inte heller Carter-modellen, som har ett randigt mönster i olika toner, som marinblå, röd och vit. Det finns naturligtvis också mer lågmälda och minimalistiska bågar, till exempel Tegan-modellen. Med ett brett utbud av glasögon hos Mister Spex kan du skapa vilken look du vill ha med Superdry-bågar.

Hitta de perfekta bågarna online - snabbt och enkelt

Vi förstår hur viktigt det är att se hur glasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte. Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte. Testa hur många Superdry-glasögon du vill, allt utan att lämna hemmet. När du har hittat ett urval får du möjligheten att låna upp till 4 bågar i taget för att prova hemma, helt kostnadsfritt. I 10 dagar kan du prova med vänner och familj tills du hittar den rätta för dig. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar.

Ta del av alla Mister Spex fördelar:

  • Brett utbud av 3 000 designglasögon

  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

  • Fri frakt på alla glasögon!

Upptäck dina nya favoritglasögon från Superdry i Mister Spex sortiment idag!

  • ¹Rabatten på 30 % gäller för den billigare produkten när du köper minst två modeller. Gäller till och med 2023.03.20 på alla glasögon och solglasögon på misterspex.se och i våra svenska Misterspex butiker. Rabatten gäller ej på vissa exkluderade märken samt kontaktlinser och vårdprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Kommersiell publicering av rabatten (t.ex. på kupongwebbplatser eller bloggar) är inte tillåtet. En kontant utbetalning av rabattvärdet är uteslutet. Mister Spex allmänna villkor gäller.
  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo