Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
44 Resultat

Timberlandglasögon

Timberland grundades 1978 och har blivit ett av världens mest kända märken för sportutrustning. Företaget använder ända sedan starten miljömässigt hållbara metoder för tillverkningen av sina bekväma och stryktåliga produkter. Vare sig det rör sportkläder eller glasögon är Timberland förknippat med högsta standard, en princip som har fungerat utmärkt under företagets historia.

Timberlands glasögonkollektion har en imponerande mångsidighet. Från kraftiga svarta helbågar till eleganta halvbågar eller till och med garnityr med tunna skalmar och slående näsbryggor – Timberland har något för alla. Märkets glasögon utmärker sig genom sina rena linjer och direkt igenkännbara konturer och färger. Timberlands garnityr med enfärgade näsbryggor och färgrika skalmar är ett exempel på detta. Men det finns också mycket att välja på om du föredrar en mer lågmäld look. Många modeller har bågar med färgblock eller skalmar i svart eller grått.

Har du hittat dina favoritbågar? Varför inte prova dem hemma med hjälp av vår virtuella spegel? Mister Spex levererar alla Timberlandglasögon med Posten. Mister Spex erbjuder även 90 dagars öppet köp. Du kan antingen välja en annan modell från vårt stora glasögonsortiment eller få pengarna tillbaka. Ytterligare information om vår bästa pris-garanti och 90 dagars öppet köp finns i servicesektionen på vår webbplats.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo