Glasögon

Diesel Glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
2 Resultat

Dieselglasögon

Italien: här finns världens största design- och modehus. Härifrån kommer också det oortodoxa jeansmärket Diesel. På 90-talet blev Diesels coola och alternativa jeansdesign ryktbar. I dag återfinns Dieselmärket på allt från underkläder till parfymer, möbler ... och klockor, naturligtvis. Grundaren Renzo Rosso är fortfarande ägare och chef på Diesel. Diesel är känt för extravagant design och sina populära slitna jeans med vintagelook. Provokativa reklamkampanjer är också en del av Diesels filosofi.

Den nya glasögonkollektionen från Diesel är full av glasögon med originella bågar och färgkombinationer och trendig look. Perfektionism och originalitet ska inte bara prägla Diesel utan även dig! Utveckla och visa upp din egen stil med Dieselglasögon. Dessa glasögon är ett perfekt komplement för en slående stil. DV 0085 BKS är särskilt intressanta. Dessa enormt stilfulla Dieselglasögon har eleganta svarta halvbågar. De smäckra skalmarna är ergonomiska hela vägen vilket gör att de sitter perfekt. Dessa glasögon drar definitivt blickarna till sig.

DV 0132 807 från Diesel fångar garanterat uppmärksamheten. Dessa breda överdimensionerade helbågar gör ett starkt retrointryck som blir allt populärare.

Välj dina favoritglasögon i Dieselsortimentet. Ladda upp ett foto till det virtuella provningsverktyget för att prova glasögonen på nätet! Anpassa glasögonen till dina behov genom att ange relevanta uppgifter från ditt recept. Efter att du har lagt din beställning levererar vi dina Dieselglasögon så snart som möjligt. Vi erbjuder även 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo