Emporio Armani Glasögon

Emporio Armani
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
64 Resultat

Emporio Armani-glasögon hos Mister Spex

Du behöver inte vara modeexpert för att känna till namnet Giorgio Armani. Han är en av de italienska mode-ikonerna och nämns ofta tillsammans med Prada och Versace. Giorgio Armani anses vara en av 1900-talets största modedesigner och regerar över ett modeimperium på 2 000 butiker i 60 länder samt flera olika varumärken. Ett av hans mest kända varumärken är Emporio Armani, som kombinerar elegans med en sportig touch. I varumärket inkluderas glasögonmode: Upptäck Emporio Armani-glasögon med högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas ✓ Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin ✓ Fri frakt på alla slipade glasögon

Emporio Armani – ett ungt varumärke i Giorgio Armani imperiet

Giorgio Armani, född 1934, klev in i modebranschen via en omväg - han blev nästan läkare. Den visionära modedesignern övergav sina studier och började istället arbeta med att dekorera skyltfönster. På 60-talet grundade Armani en egen designstudio. Studions första herrkollektion lanserades 1974, medan han 1980 presenterade sin första damkollektion. 1994 skapades Emporio Armani från Armani-gruppen som det första undervarumärket. Märket tillkom för att tillfredsställa en yngre, urban målgrupp och fortsätta den klassiska stilen för en ny generation. Giorgio Armani är, i största del, själv ansvarig för skapandet av Emporio Armani.

Emporio Armanis mode följer nuvarande trender och moderna krav. David Beckham och Cristiano Ronaldo, bland andra, dök upp som reklamikoner för Emporio Armani. Den sportiga stilen är en viktig egenskap som också återspeglas i Emporio Armanis glasögonsortiment. Det moderna och medvetet minimalistiska utseendet på Emporio Armani-glasögon passar lika bra till jobbet som middagar och festligheter med vänner. Emporio Armani-glasögon - elegans och estetik. Emporio Armanis damglasögon finns bland annat i eleganta färger med havanna, eller så kallat sköldpaddsmönster. Dammodellerna ses också med en maskulin design. Logotypen med Emporio Armani-örnen, som finns på glasögonskalmen, står för en skarp vision – och vad kan hjälpa din vision mer än glasögon? Designglasögon från Milan Emporio Armani produceras av världens största optiska grupp: Luxottica, ett Milanabaserat företag. Företaget lägger stor vikt vid både båge och glas: en välkänd tillverkare där bland annat hållbar produktion är en viktig aspekt i företagets filosofi. De håller den allra högsta standarden för design, material och produktionsteknologi, vilket gör Emporio Armanis glasögon till högkvalitativa produkter.

Kort och gott: Emporio Armani-glasögon ger en elegant, modern stil

Stilen för affärsverksamhet och friluftsliv, tillverkad med modern högteknologi, designat för den ultimata komforten samt minimalistiskt och stilfullt utseende.

Köp Emporio Armani-glasögon hos Mister Spex, så här gör du steg för steg: Vår smarta filtreringsfunktion på sidans vänstra sida hjälper dig att hitta rätt via olika filter, till exempel bågar från Emporio Armani. Du kan prova glasögon online via vårt digitala provrum. Ladda enkelt upp en bild på dig själv eller prova direkt via webb-kamera för att se hur bågen sitter på just ditt ansikte. Dessutom: kan du beställa upp till fyra par glasögon för att prova hemma helt kostnadsfritt i 10 dagar, med vänner och familj. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar. Utnyttja alla Mister Spex fördelar:

✓ Brett utbud av 3 000 designglasögon

✓ Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

✓ Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

✓ Fri frakt på alla glasögon!

Upptäck dina nya favoritglasögon från Emporio Armani i Mister Spex sortimentet idag!

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo