Emporio Armani Solglasögon

Emporio Armani
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
43 Resultat

Emporio Armani-solglasögon hos Mister Spex

Du behöver inte vara modeexpert för att känna till namnet Giorgio Armani. Han är en av de italienska mode-ikonerna och nämns ofta tillsammans med Prada och Versace. Giorgio Armani anses vara en av 1900-talets största modedesigner och regerar över ett modeimperium på 2 000 butiker i 60 länder samt flera olika varumärken. Ett av hans mest kända varumärken är Emporio Armani, som kombinerar elegans med en sportig touch. I varumärket inkluderas solglasögonmode:

Upptäck Emporio Armani-solglasögon

✓ Fria returer på alla solglasögon ✓ Fri frakt på alla solglasögon .

Emporio Armani – ett ungt varumärke i Giorgio Armani imperiet, född 1934, klev in i modebranschen via en omväg - han blev nästan läkare. Den visionära modedesignern övergav sina studier och började istället arbeta med att dekorera skyltfönster. På 60-talet grundade Armani en egen designstudio. Studions första herrkollektion lanserades 1974, medan han 1980 presenterade sin första damkollektion. 1994 skapades Emporio Armani från Armani-gruppen som det första undervarumärket. Märket tillkom för att tillfredsställa en yngre, urban målgrupp och fortsätta den klassiska stilen för en ny generation.

Giorgio Armani är, i största del, själv ansvarig för skapandet av Emporio Armani. Emporio Armanis mode följer nuvarande trender och moderna krav. David Beckham och Cristiano Ronaldo, bland andra, dök upp som reklamikoner för Emporio Armani. Den sportiga stilen är en viktig egenskap som också återspeglas i Emporio Armanis solglasögonsortiment. Det moderna och medvetet minimalistiska utseendet på Emporio Armani-solglasögon passar lika bra till jobbet som middagar och festligheter med vänner.

Emporio Armani-solglasögon - elegans och estetik

Emporio Armanis damsolglasögon finns bland annat i eleganta färger med havanna, eller så kallat sköldpaddsmönster. Dammodellerna ses också med en maskulin design. Logotypen med Emporio Armani-örnen, som finns på solglasögonskalmen, står för en skarp vision. Solglasögon från Milan Emporio Armani produceras av världens största optiska grupp: Luxottica, ett Milanabaserat företag. Företaget lägger stor vikt vid både båge och glas: en välkänd tillverkare där bland annat hållbar produktion är en viktig aspekt i företagets filosofi. De håller den allra högsta standarden för design, material och produktionsteknologi, vilket gör Emporio Armanis solglasögon till högkvalitativa produkter. Kort och gott: Emporio Armani-solglasögon ger en elegant, modern stil för affärsverksamhet och friluftsliv, tillverkad med modern högteknologi, designat för den ultimata komforten samt minimalistiskt och stilfullt utseende.

Köp Emporio Armani-solglasögon hos Mister Spex

Så här gör du steg för steg: Vår smarta filtreringsfunktion på sidans vänstra sida hjälper dig att hitta rätt via olika filter, till exempel bågar från Emporio Armani. Du kan prova solglasögon online via vårt digitala provrum. Ladda enkelt upp en bild på dig själv eller prova direkt via webb-kamera för att se hur bågen sitter på just ditt ansikte. Dessutom erbjuder vi alltid fria returer på solglasögon, om du mot förmodan skulle ångra ditt köp. Fri frakt på alla glasögon!. Upptäck dina nya favoritglasögon från Emporio Armani i Mister Spex sortimentet idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo