Dolce&Gabbana Glasögon

Dolce & Gabbana
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
100 Resultat

Dolce & Gabbana glasögon hos Mister Spex

Elegant och stilfullt: beskriver den aktuella kollektionen från Dolce & Gabbana-glasögon bäst. De trendiga glasögonen från Italien är trendiga, moderna och samtidigt klassiska. Denna balans kan endast uppnås av de som har varit med i modevärlden i flera år och Dolce & Gabbana är utan tvekan en av dessa stora spelare. Spana in det varierade och stora utbudet av glasögon från Dolce & Gabbana online hos Mister Spex.

Dolce & Gabbana-glasögon ger uttryck för en viss livsstil

Elegans och känsla för fina detaljer - passar det din livsstil? Då är Dolce & Gabbana modevarumärket för dig. De två formgivarna Domenico Dolce och Stefano Gabbana grundade sitt exklusiva varumärke i Milano 1985 och har sedan dess skrivit historia. Med kläder, skor och accessoarer för både män och kvinnor, står de för den snygga italienska stilen som inspirerar modeikoner över hela världen. 1995 inkluderade formgivarna också glasögonbågar i sitt sortiment och slutförde därmed sin produktportfölj.

De senaste trenderna - nätta bågar och moderna former

Här hittar du allt från den populära runda formen till den klassiska pilotmodellen. Vad du än är ute efter uppfyller Dolce & Gabbana dina kriterier på trendiga glasögonbågar. Dessutom hittar du de vackra glasögonen i många olika trendiga färger, från det klassiskt svarta eller bruna till det senaste transparenta bågarna. Såklart hittar du även bågar i populär havannafärg, till exempel de runda Dolce & Gabbana-bågarna i Havana Clear Black med en transparent basfärg. Prova det stora urvalet av eleganta Dolce & Gabbana-glasögon online och låt dig inspireras.

Hög kvalitet? Naturligtvis!

Dolce & Gabbana-bågarna är inte bara eleganta utan också robusta. Dessa moderna glasögon är tillverkade av högkvalitativ plast och finns i moderna färger. Dessutom hittar du många modeller med sadlar för en ännu bättre passform till din unika ansiktsform.

Metallbågarna från Dolce & Gabbana visar sig vara lika hållbara som plastbågarna. Många bågar har blivit populära klassiker, som följer sina bärare under många år.

Vilka glasögon passar mig?

Vår ansiktsguide kan hjälpa dig att hitta rätt! När du väljer dina Dolce & Gabbana-glasögon är det viktigt att du hittar rätt modell som passar just din ansiktsform. Titta dig själv i spegeln och se efter om du har ett runt, kantigt, hjärtformat eller ovalt ansikte?

  • Om du har ett runt ansikte rekommenderar vi att du väljer en fyrkantig båge. Det ger fler konturer och är därför ett bra val.

  • Om du har ett kvadratiskt eller hjärtformat ansikte bör du välja runda Dolce & Gabbana-glasögon. Dessa ger mjuka konturer och en bra kontrast till din ansiktsform.

  • Ovala ansikten passar praktiskt taget alla modeller - oavsett om de är runda, fyrkantiga eller pilotformade. Dock fungerar ofta bredare versioner bättre än smala.

Köp dina glasögon hos Mister Spex och upptäck våra fördelar!

  • • Att börja använda glasögon är enkelt: vi vill att du tryggt ska hitta glasögonen som passar dig bäst. Därför har vi tagit fram ett digitalt provrum så att du kan börja prova dig fram redan hemifrån soffan. Prova med ett foto på dig själv eller direkt via webbkamera för att se vilken modell som passar bäst för just ditt ansikte. Välj sedan upp till fyra bågar för att prova hemma i 10 dagar, helt kostnadsfritt.

  • Tryggt och enkelt!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo