Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
95 Resultat

Givenchy – Parisisk chic möter elegans

En svart klänning för Audrey Hepburn gjorde Givenchy berömd. Lyxigt mode, kvalitativ kosmetika och härliga dofter. Det är vad det franska märket Givenchy som har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år står för. Sedan starten 1952 har Maison Givenchy varit synonymt med avantgardistisk elegans. Givenchys glasögon och solglasögon är inspirerade av den sensuella catwalk-looken och imponerar med sin innovativa design och exceptionella kvalitet. Konsten med det franska couture-märket är den enkla, raka stilen, vilken är särskilt tydligt i den senaste kollektionen av glasögon och solglasögon för damer och herrar.

Givenchy - glasögon och solglasögon

Givenchys glasögon och solglasögon är eleganta, sensuella och romantiska, och en oklanderlig hyllning till stilen som kännetecknar House of Givenchy. Fina, nästan minimalistiska linjer skapar en enkel men samtidigt markant form som passar till alla outfits - Givenchys glasögon och solglasögon är skapade för att framhäva det sanna jaget hos sina bärare och med sina fina former, färger och mångfacetterade mönster är varje Givenchy-ram riktig hantverkskonst. Med samma oklanderliga känsla för detaljer som Givenchy couture är känt för, erbjuder den senaste Givenchy glasögon- och solglasögonkollektionen innovativ stil, klassiska looks och raffinerade silhuetter som passar till det moderna livet.

Oavsett om du letar efter eleganta glasögon eller solglasögon för daglig användning, den perfekta lyxlooken för en speciell semester eller en elegant uppgradering som du alltid kan falla tillbaka på - Med oväntade accenter, modern men ändå klassisk design och oklanderlig hantverkskonst är glasögonen och solglasögonen i Givenchy-kollektionen tillbehöret som din garderob har väntat på. Från runda till rektangulära glasögon, från markanta cateyes till pilotglasögon, från retro till modernt - urvalet av coola och trendiga mönster är stort. Upptäck fantastisk design som är puristisk och glamorös och som med material av högsta kvalitet har förvandlats till förtrollande modeller. För att dina nya glasögon eller solglasögon inte bara ska ser perfekta ut, utan också ger dig en fjäderlätt bärkänsla under långa dagar.

Dina fördelar hos Mister Spex – bästa kvalitet och fantastisk service

 Hos Mister Spex får du hjälp av kunniga optiker som erbjuder den bästa servicen. Över 1,5 miljoner kunder har redan blivit övertygade av kvaliteten och fördelarna med Mister Spex.

Vi finns där du är. Vi gör det extra enkelt att prova Givenchy-glasögon – virtuellt på skärmen i vårt digitala provrum, hemma i lugn och ro tack vare gratis hemlån eller med personlig rådgivning i någon av våra butiker. Du bestämmer!

Utöver vårt digitala provrum och hemlån erbjuder Mister Spex dig naturligtvis även ett stort urval av fler efterfrågade designermärken såsom Victoria Beckham, ic!berlin och Linda Farrow.

Har du redan hittat dina nya Givenchy-glasögon eller Givenchy-solglasögon? Då ser vi till att skicka dina nya favoritbågar till dig snabbt och enkelt.

 • spara upp till 50 procent jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset

 • öppet köp i 90 dagar

 • fri frakt från 700 kr

 • betalning mot faktura

Vill du veta mer om Mister Spex, vårt sortiment, vår service eller köpvillkor? Ta då kontakt med oss! Våra kundtjänst- och optiker-team hjälper dig gärna.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo