Persol Glasögon

Persol
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
88 Resultat

Upptäck Mister Spex utbud av klassiska Persol-glasögon

Persol är synonymt med glasögon av hög kvalitet i klassisk design och har sedan många decennier tillhört de allra mest exklusiva märkena. Mister Spex ger dig nu möjligheten att bekvämt och billigt beställa ett par snygga designbågar från Persol. Använd dig av vår sökfunktion, prova ut glasögonen online med vårt 3D-verktyg och få dem smidigt hemlevererade på posten.

Nu kan du beställa dina klassiska Persol glasögon på nätet från Mister Spex. Hitta dina favoriter här i vår webbutik och prova ut dem med din webbkamera. Du som gillar förstklassig italiensk design och inte vill kompromissa med kvaliteten har kommit helt rätt. Här hittar du kvalitetsglasögon från den anrika glasögontillverkaren Persol.

En lång tradition av nyskapande

Persol tillhör de verkligt traditionsrika glasögontillverkarna och arvet har förvaltats väl. Det som en gång började i liten skala i Turin med tillverkning av pilot- och sportglasögon i början av 1900-talet har utvecklats till en komplett glasögonkollektion som ständigt förnyas och förbättras. Kärnan i ett par Persol glasögon är den höga kvaliteten, som förutsätter en unik produktionsmetod för att säkerställa den utmärkta hållbarheten och den fina passformen. Tidigare tillverkades varje par glasögonen för hand av mästare i glasverkstaden och än i dag genomgår ett par Persol-glasögon många enskilda produktionssteg innan de är klara att användas. Företaget var en gång mycket nyskapande på det optiska området och drev utvecklingen framåt med ett flertal tekniska innovationer. Det var dock Persols banbrytande design som innebar det stora genombrottet för märket på 50-talet - det finns fortfarande samlare som lägger ut mindre förmögenheter på åtråvärda originalprodukter från mitten av förra seklet. Flera av modellerna har uppnått kultstatus och blivit en omistlig del av dagens glasögonmode. Kopiorna är många, men originalet känns igen på de omsorgsfullt bearbetade detaljerna och den sammantagna kvaliteten. Persol har endast långsamt och varsamt uppdaterat sitt utbud av bågar, vilket ger dem en känsla av svunna tiders elegans. Flera modeller skiljer sig faktiskt inte nämnvärt åt från originalen från 50- och 60-talen.

Oklanderlig stil och perfekt syn med glasögon från Persol

Även om Persol främst är känt för sina solglasögon finns sedan lång tid tillbaka ett helomfattande urval av glasögon med korrektionsglas, många av dem är varianter på storsäljande solglasögon som 649 och vikbara 714. På Mister Spex kan du i lugn och ro utforska vad detta märke har att erbjuda. Kanske fastnar du för en brun, rund halvbåge i så kallad browelinestil med tunna metallskalmar? Eller en klassisk svart, lätt mönstrad rektangulär båge i plast? Du som lägger stort värde på kvalitet och originaldesign kommer att upptäcka många pärlor i vårt utbud av Persol glasögon.

När du har valt båge är det dags att välja glas. Ange dina korrektionsvärden från en aktuell synundersökning och gör eventuella tillval. Mister Spex erbjuder en prisvärd basvariant och flera tillvalsmöjligheter, exempelvis smuts-och vattenavvisande behandling, tunnare glas samt glas med mindre förvrängning av dina ögon. Självklart är det också möjligt att få progressiva glas. Alla bågar slutmonteras och kontrolleras av kunniga tekniker i vår glasverkstad i Berlin. Där säkerställer vi att dina Persol-glasögon får glas och slipning av absolut toppkvalitet. Har du frågor om dina synvärden, passform utav en båge eller slipning kan du gärna kontakta vårt kompetenta supportteam via e-post eller telefon.

Köp Persol glasögon online: enkelt, bekvämt och billigt

På Mister Spex kan du välja mellan många olika modeller av glasögon från Persol: olika material, färg och stil, med hel- eller halvbåge och i olika storlekar. För att veta vilken modell som passar just dig kan du göra en sökning med vårt smarta sökverktyg på exempelvis en viss bågbredd eller ansiktsform. Genom utprovning i 3D i vårt virtuella provrum ser du sedan direkt på skärmen hur du ser ut i de olika modellerna. Hela köpprocessen går snabbt och enkelt. Efter att du angett dina korrektionsvärden och tillval är det bara att genomföra betalningen: vi erbjuder både kort-, del-, direkt- och fakturabetalning. Leveransen sköts av posten och är delvis- eller fullt spårbar hela vägen till kund.

Förutom vårt suveräna utbud och vår förstklassiga service kan du också glädja dig åt våra låga priser. Enkelslipade glas ingår alltid vid köp av glasögon vilket innebär att våra glasögon ofta är betydligt billigare jämfört med traditionella optiker. Jämför själv för att se hur mycket du kan spara!

Överblick över alla fördelar:

  • Brett urval och konkurrenskraftiga priser

  • Enkelslipade kvalitetsglas ingår

  • Smart filterfunktion

  • 3D-utprovning med webbkamera

  • Översiktlig produkt- och prisinformation

  • Kunnig support och inspirerande artiklar

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo