Rodenstock

Rodenstock
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
89 Resultat

Rodenstock hos Mister Spex

Rodenstocks glasögon kombinerar hög teknologi, hög kvalitet och en distinkt trendig look. Dessa glasögon är tillverkade med den senaste tekniken av ett företag som har gjort sitt namn i över 140 år inom glasögonbranschen. Varje enskilt par som produceras idag hedrar Josef Rodenstock vision, grundaren av varumärket som har blivit den tyska ledaren inom glasögonglas. Företaget drivs fortfarande av samma familj. Företagets stora forsknings- och utvecklingsanläggning säkerställer att de senaste tekniska innovationerna görs tillgängliga för dig så snart de har testats i företagets tyska laboratorier. Spana in den senaste kollektionen från några av världens ledande varumärken online hos Mister Spex.

Signumet för dessa glasögon är tidlöshet. Det finns inget behov av att byta bågar varje år med detta varumärke. De är med dig säsong efter säsong, och de består. Från klassiska metallbågar och djärva svarta mönster till ramlösa modeller av titan, det stora utbudet garanterar att det finns en båge som passar varje ansiktsform, stil och personlighet. Varje par är tillverkat med en omsorg som har gjort företaget till en välförtjänt världsledare. ”Quality from Tradition" är dess slogan. För Rodenstock är detta mer än bara ord. De hedrar företagets grundare, mannen som skapade sitt första glasögonpar för alla dessa år sedan. Detta arv ingår idag i varje par glasögon som stolt bär hans namn.

Låt Mister Spex hjälpa dig att välja dina Rodenstock-glasögon hemma från soffan med hjälp av vårt digitala provrum. Prova några olika modeller för att se vilket par som passar bäst på just ditt ansikte. När du har bestämt dig kommer dina glasögon bara att vara några dagar bort med spårbar leverans.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo