Ralph Glasögon

Ralph
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
40 Resultat

RALPH-glasögon

Modemärket Ralph Laurens historia börjar på 1960-talet, då den unge designern släppte ut sin kollektion av praktfulla Poloslipsar på marknaden, vilka blev en omedelbar succé och följdes av en komplett herrkollektion. Ralph Lauren har sagt följande om sig själv: ”Jag är inte någon modeperson. Jag är emot mode. Jag vill inte vara en del av den världen. Den är för flyktig. Jag har aldrig varit påverkad av den. Jag är intresserad av varaktighet, tidlöshet och stil – inte av mode.”

Denne amerikan, som egentligen heter Ralph Lifshitz, är trots detta en av världens mest inflytelserika modedesigner. Hans kollektion för kvinnor 1971 var inspirerad av hans hustru, som påminde honom om Katharine Hepburn. Han formgav en vågad damkollektion som kombinerade klassiska herrskjortor med en utpräglat kvinnlig stil. Ralph Lauren är också en bemärkt filantrop som är engagerad i aids- och cancerforskning.

Den trendigare, ungdomliga kollektionen RALPH lanserades 1999. Den är inriktad på ”dottern till Laurens kvinna” – självsäkra, stilfulla unga kvinnor mellan 16 och 25. RALPH by Ralph Lauren har en modern design som kombinerar spännande trender med tidlös stil. I Mister Spex sortiment av RALPH-glasögon finns många olika coola färger och moderna former som samtliga är präglade av Ralph Laurens omisskännliga elegans. Kolla upp den havannafärgade modellen 0RA 7021 601 eller den moderna 0RA 7023 541. Titta igenom de olika modellerna. Och använd 360-gradersvisningen för att titta på glasögonen från alla vinklar.

För att det ska bli lättare att välja får du vägledning om vilka glasögonstilar och ansiktsformer som passar ihop. När du har hittat ett par du gillar kan du prova dem med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg. Anpassa dina nya RALPH-glasögon till dina behov genom att ange relevanta uppgifter från ditt recept.

Du kan också välja extra alternativ som fotokromatiska glas – så att dina RALPH-glasögon förvandlas till solglasögon när solen skiner! Detaljerad information om beställningar och leveranser finns på vår webbplats. Utöver RALPH-kollektionen finns även en rad glasögon från andra märken i vår nätbutik.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo