Adidas Glasögon

Adidas

Adidasglasögon

Receptbelagda glasögon ur den senaste Adidaskollektionen finns nu i vår nätbutik. I sortimentet finns Adidasglasögon från en rad olika produktserier. Sortimentet omfattar glasögon från Adidas Inspired ConnX-serien: för en sportig vardagslook. Eller kolla upp Adidasglasögonen Performance 3 Stripes med receptbelagda glas som är lämpliga för idrottsutövning.

Alla glasögon från Adidas är gjorda av patenterade material som är särskilt lätta och robusta. Vissa av modellerna är gjorda av så kallat högpresterande stål som även används vid tillverkning av flygplan. I vårt sortiment finns modeller med både halv och hel båge från Adidas. Välj helt enkelt dina favoritbågar – på den konkreta produktsidan finns en mängd ytterligare information om dina nya Adidasglasögon. Det finns en rad produktfoton för varje par så att du kan kontrollera hur de ser ut från olika vinklar.

Du får gärna också använda vår 360-gradersvisning för att få ett fullständigare bild av de Adidasbågar du har valt. Därefter kan du använda vårt virtuella provningsverktyg för att få ett hum om hur glasögonen kommer att se ut på just dig.

Alla glasögon har plastglas av högsta kvalitet utan extra kostnad. Våra glas av högsta kvalitet ger tredubbelt skydd mot elementen: de är antireflexbehandlade för att minska solreflexerna, reptåliga för att öka hållbarheten och lättrengjorda för att hålla glasögonen i strålande skick. För att beställa väljer du helt enkelt dina favoritbågar och lägger dem i varukorgen. Ange recept och specifikationer..

Du kan även beställa dina nya glasögon med tonade glas eller med olika typer av glas. Vi levererar alltid dina glasögon som snart som möjligt över hela Europa. Det viktigaste för oss är att du är nöjd, så därför erbjuder vi 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo