Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Biomedics
Ta bort alla filter

Märke

Tillverkare

4

Biomedics Kontaktlinser


BioMedics kontaktlinser

CooperVision grundades genom att de ledande europeiska optikföretagen Aspect Vision, Hydron, Biocompatibles och Ocular Sciences gick ihop. I CooperVision sammanfördes dessa företags kunskap och erfarenhet och BioMedics-sortimentet är en av frukterna av detta samarbete.

BioMedics-linserna höjer ribban när det gäller linsdesign, materialutveckling, produktionsmetoder och korrigeringsmetoder. BioMedics-linserna har rundare kant, förbättrad optik, bättre linsstruktur och dynamisk påfyllning av tårvätska. Genom dessa innovationer har CooperVision skapat ett märke som präglas av höga och enhetliga materialstandarder, förstklassiga tillsatser och innovativa linsstrukturer.

BioMedics-sortimentet utmärks av enastående komfort och intuitiv hantering. Genom sin förstklassiga materialteknik och innovativa design gör BioMedics endags- och månadslinser att dålig syn är ett minne blott! BioMedics-linserna är omtyckta för sin skonsamhet och stabila design. Därför passar de både nybörjare och mer erfarna användare.

BioMedics 55 Evolution, en förbättring av den populära modellen BioMedics 55, är BioMedics klassiska månadslins. Dessutom erbjuder Mister Spex BioMedics Toric för ögon med astigmatism. Båda modellerna har ultraslät yta som minskar proteinavlagringarna, är ytterst hållbara och har inbyggt UV-skydd. Våra endagslinser från BioMedics – BioMedics 1 Day och BioMedics 1 Day Toric – har endagslinsers typiska fördelar, nämligen flexibel hantering och hygien genom att linserna byts ut varje dag. Men BioMedics 1 Day-linserna har dessutom en unikt blinkvänlig slät yta och UV-filter. Den mycket goda syrepermeabiliteten gör dessutom linserna bekväma.

CooperVision är marknadsledande inom tillverkning av ”white label”-linser. Det innebär att BioMedics sortiment erbjuds i identisk form med följande märkesnamn: Diagnostic, InterLens, Mediflex, Medisoft, Ocumed, Ons Merk, Promolens, Promoday och Rythmic. Jämför de exakta uppgifterna med linsinformationen från din optiker. BioMedics-linserna säljs också under tillverkarnamnet Ocular Sciences. Kolla själv och du kommer att se att Mister Spex erbjudande av BioMedics-linser helt enkelt är oslagbart.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.