15 % på alla svarta bågar¹ – Kod: treatsonly
Ta del av
Retrosuperfuture

Orädd, futuristiska, hypermodern. SUPER från Retrosuperfuture erbjuder fantastisk estetik och exceptionellt god kvalitet. Deras unika design bryter med det traditionella och tar moderna trender till en ny nivå. Varje modell är handgjord i Italien med en perfekt kombination av klass och hantverk med kvalitét.

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(61)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 61

Super by retrosuperfuture hos Mister Spex

Retrosuperfuture är ett varumärke som bland annat skapar klassisk sol- och glasögondesign i kombination med bekväm passform och den senaste tekniken. Grundades av Daniel Beckerman 2007 i Italien och växte snabbt i popularitet. Nu känt över hela världen med stora kändis-fans som Kanye West, Beyoncé, Jessica Alba och många fler. De senaste produkterna kan köpas online hos Mister Spex.

Vad som gör dessa märkesglasögon till ett modernt och djärvt varumärke är kombinationen av de klassiska rena silhuetterna, intressanta färger samt udda detaljer. Bågarna har en ikonisk retrostil, och varumärket förnyar sig kontinuerligt för att skapa ett intressant och modernt glasögonmode, med högkvalitativa material som är både fashionabla och bekväma att använda.

Hos Mister Spex, med flera miljoner nöjda kunder, kan du enkelt kika igenom kollektionen från detta populära märke och hitta det perfekta paret som passar dina behov för högkvalitativa retro sol- och glasögon. Med vårt digitala provrum kan du dessutom se hur bågarna sitter på just ditt ansikte, mer hjälp av ett foto på dig själv eller via din webbkamera. Prova nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.