Dior hos Mister Spex

Dior är en fantastisk samling av kvalitetsbågar som är betecknande för ett av världens mest kända varumärke. Dior förknippas med modern elegans, men det finns en klassisk estetik i hela sortimentet som helt enkelt är tidlös. Sedan starten 1946 har detta ikoniska varumärke prytt några av de mest igenkända människorna i populärkulturens historia. Den senaste kollektionen med iögonfallande glasögon är ett bevis på varumärkets enastående känsla för stil och elegans. De allra senaste Dior-bågarna finns nu tillgängliga hos Mister Spex.

För den som strävar efter en chic look med en touch av retro är dessa fantastiska glasögon perfekta. I sortimentet hittar du ett urval av stilar, inklusive pilot och ”cat-eye” modeller. Vad alla bågar i kollektionen har gemensamt är en oundviklig känsla för detaljer. En kombination av noggrant hantverk, subtila färgkombinationer och fantasifull design gör dessa exceptionella glasögon till de mest visuellt slående på marknaden idag. Vi älskar att bära Dior i alla miljöer. Oavsett om man äter middag med vänner eller njuter av solen på någon badort, bär vi dessa eleganta bågar för att göra ett statement ... och för att sticka ut från mängden.

Det finns mer än 6000 bågar tillgängliga hos Mister Spex samt över 100 kända designmärken. Ta dig tid att bläddra igenom vårt stora utbud och prova allt som om du var i en fysisk butik. Med Mister Spex digitala provrum kan du se hur varje par glasögon passar på just ditt ansikte.

Att shoppa designbågar online har aldrig varit enklare, när du kan göra det direkt från soffan. Dessutom med snabb och spårbar leverans. Hos Mister Spex är det inte bara lätt att hitta ditt perfekta par solglasögon - det är roligt också!

  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo