Levi's

Levi's
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
73 Resultat

Levi’s: coola glasögon och solglasögon för både kvinnor och män

Märket Levi’s grundades 1853 av Levi Strauss från Franken, Tyskland. Han utvandrade till USA med sin bror och där öppnade han en textilvaruhandel. Det är en American dream come true. Företaget blev snabbt känt världen över för sina denim-jeans. Det traditionella märket imponerar sina kunder än idag med bekväma och stilfulla jeansmodeller av hög kvalitet. De håller alltid till sitt motto: ”Kläder som klarar allt.” Levi’s-glasögon och -solglasögon är precis lika coola, stilfulla och klassiska. Den senaste glasögonkollektionen är en hyllning till Kalifornien och på så vis till märkets ursprung. Mjuka färger, runda och kantiga former samt lätta bågar välkomnar sommaren som förhoppningsvis kommer att stanna hos oss riktigt, riktigt länge.

Solglasögon från Levi’s: färg, färg och färg!

Den senaste solglasögonkollektionen från Levi’s visar var skåpet ska stå. Det gäller både när det kommer till bågarna och glasen. Ljusblåa färger påminner om havsluft, den mjuka gula färgen trollar fram vackra solnedgångar och den fina lila färgen får dig att längta efter exotiska cocktailar på stranden. Vi kan knappt vänta längre! Säsongens färger på glasögonbågarna från Levi’s är diskreta, så att du ska kunna kombinera dem på bästa sätt. Justerbara nässadlar, smala skalmar och material av metall och akrylharts gör att bågarna är både lätta och bekväma att bära från morgon till kväll. Diskreta, mjuka eller färggranna färger – vilken glasögonfärg vill du ha i sommar? Använd Mister Spex filterfunktion och välj din favoritfärg. Dina nya solglasögon från Levi’s väntar på dig!

Prova solglasögon online och hitta dina favoriter

Hos oss kan du prova solglasögon direkt online. På så vis kan du snabbt och lätt se om en glasögonmodell passar dig eller inte. Det enda du behöver göra är att klicka på knappen ”Digitalt provrum” på glasögonmodellens produktsida och följa instruktionerna. Efter att du har tillåtit åtkomst till kameran kommer en kort video att spelas in av dig. Därefter placeras glasögonen på ditt ansikte automatiskt. Tycker du om det du ser kan du lägga solglasögonen i varukorgen direkt. Känner du dig inte nöjd kan du enkelt prova andra modeller. Vill du kunna ta god tid på dig och fråga vad vänner och familj tycker innan du bestämmer dig för vilka solglasögon du vill köpa? Om du har ett kundkonto hos oss kan du spara dina olika videor i 90 dagar och titta på dem när du vill.

Vilka solglasögon från Levi’s passar till mitt ansikte?

Utöver vårt digitala provrum kan du använda följande tumregler för att hitta ett par solglasögon som passar dig perfekt:

 • Har du ett ovalt ansikte? Då har du tur: nästan alla Levi’s-solglasögon passar dig!

 • Har du ett runt ansikte? Då passar du i rektangulära eller kvadratiska glasögonmodeller som till exempel Levi’s LV 1007/S DDB eller Levi’s LV 1007/S 2F7.

 • Har du ett hjärtformat ansikte? Då passar du i klassiska pilotglasögon såsom Levi’s LV 1005/S 08A.

 • Har du ett fyrkantigt ansikte? Runda solglasögon, pilot- och cateye-solglasögon är bra val för personer med ett fyrkantigt ansikte.

Köp solglasögon online hos Mister Spex – så garanterar vi att du känner dig 100 % nöjd

Mister Spex har över tre miljoner nöjda kunder i hela Europa. Vi gör vårt bästa varje dag för att kunna leverera utmärkt kvalitet och fantastisk service. Och det lyckas vi med! Hos Trusted Shops har vi fått betyget ”mycket bra” och i december 2014 utmärkte Stiftung Warentest oss till en av de bästa testade optikerna. Vad erbjuder vi våra kunder konkret?

 • Glasögon av hög kvalitet och solglasögon från över 100 ledande märken

 • Personlig service och kompetent rådgivning via telefon och mejl

 • Snabba och tillförlitliga leveranser

 • 90 dagars öppet köp

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo