Bara under en begränsad tid: blåljusbehandling utan kostnad¹
Upptäck nu

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(156)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 156

Timberland hos Mister Spex

Det amerikanska varumärket som till en början endast producerade skor och utomhuskläder. Timberland är känt för sina robusta, autentiska och hållbara produkter. Idag erbjuder Timberland både kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Allt började 1952 med en enda produkt: en tuff, vattentät arbetsstövel som gjorde Timberland världsberömt. För första gången producerades denna högkvalitativa sko utan sömmar vid sulan, vilket säkerställer torra fötter. Under årens gång har Timberland hållit sitt löfte med en pålitlig och funktionell design. Gradvis utökade Timberland sitt sortiment av trendiga och högkvalitativa kläder. År 1973 registrerade familjeföretaget Schwartz varumärket "Timberland" på den amerikanska östkusten. Därifrån fortsatte varumärket att spridas över hela världen och blev inte bara välkänt för sin exceptionella kvalité på produkterna utan också för sin företags- och socialpolitik. Timberland ser man alltid i topp 10 bland företag som rankas miljömässigt hållbart, företagets ansvar eller för den innovativa designen. I decennier har företaget varit en av de mest populära arbetsgivarna i USA.

Sedan mitten av 90-talet har Timberland till och med blivit en modesymbol inom hiphop och andra urbana kulturer, vilket ytterligare höjer statusen och gör produkterna omedelbart igenkännbara.

Timberland har inte längre bara skor och kläder att erbjuda, utan nu även optiska glasögon och solglasögon. Liksom alla andra produkter är Timberlands glasögon tillverkade av tuffa material, designade för att vara både robusta och lätta. Dessutom producerade med miljövänliga och hållbara metoder. Både dam- och herrsortimentet visar framförallt metall- och titandesigner. Företaget utmärker sig i att kombinera klassiska färger med innovativa detaljer. Detta gäller även deras solglasögon. Naturligtvis förblir komfort och funktion alltid en prioritet och självklart har glasen också 100% UV-skydd.

Mister Spex erbjuder ett välfyllt urval av Timberlands aktuella optiska glasögon och solglasögon. Tack vare Timberlands passion av att leverera bra kvalité har dessa produkter en utomordentligt lång livslängd. Den som söker funktionella, snygga, unika bågar behöver inte leta längre.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo