Fendi
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Fendi

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Fendi solglasögon: lyx och iögonfallande

Det traditionella, italienska varumärket Fendi är välkänt för sin lyxiga design i kombination med lekfulla detaljer. Detta koncept återspeglas även inom Fendis solglasögonsortiment. Dessa särskilt glamorösa och samtidigt extravaganta modeller gör att fashionistas hjärtan slår snabbare. Fendi solglasögon är det perfekta valet för både män och kvinnor, vars individuella stil är något över det vanliga.

Från läder- och pälsspecialist till internationellt lyxmärke.

Varumärket Fendi har en lång historia. Det började för cirka hundra år sedan, 1918, med produktion av högkvalitativa läder- och pälsvaror. Resan till att bli ett globalt eftertraktat och välkänt varumärke började 1965, då italienarna anställde den unga Karl Lagerfeld som deras huvuddesigner. Han hade ett avgörande inflytande på den glamorösa stilen som blev typisk för varumärket. Han är designern av den berömda Fendi-logotypen, som består av ett vanligt och ett upp och ner vänt "F". Både mode och accessoarer, som t.ex. Fendi solglasögon, fängslar sina bärare med en enorm variation av former och färger. De återkommande aspekterna av stilen inkluderar nya geometrier, avslappnad användning av proportioner och en förkärlek för uttrycksfulla färger och mönster.

En klassisk favorit: Fendi-solglasögon i cat-eye-design.

Ett par damsolglasögon med eleganta cat-eye detaljer får vem som helst att vända sig om. Fendi solglasögon sticker ofta ut tack vare udda detaljer. Till exempel delvis färgade plastramar och sköldsmönster på utsidan. Fendi cat-eye modeller är inte bara inspirerade av kattens intensiva ögon utan de typiskt avsmalnande spetsarna på utsidan av dessa modeller påminner även om kattöron. Den spetsiga utformade detaljen är ofta i kontrastfärger eller i mönster. Detta ger en humoristisk komponent till den populära retro looken. Fendi-modeller som har behållit den klassiska grundformen knyter ihop kollektionen. Kontrastfärger och texturer är ett fokus för det kreativa arbetet. Exempelvis möts enfärgade material och sköldpaddsmönster för att bilda en färgblockerande design av något annorlunda slag.

Ytterligare favoriter är aviator modellen samt den runda modellen av metall.

Aviator-glasögon, en annan trendig typ av glasögon, finns också i modernt reviderade versioner från det italienska designmärket. Fendi aviator solglasögon visas i en blandning av material, från plast och metall, till att vara helt gjorda av metall, beroende på modell. Detaljer som vinklade avsmalnande kanter uppdaterar den klassiska droppformen på ett intressant sätt. Runda modeller i metall som är en tydlig referens till slutet av 60-talet lutar sig ännu mer i denna riktning.

Njut av Mister Spex fördelar när du köper solglasögon.

Hos Mister Spex hittar du ett stort urval av solglasögon från Fendi och andra kända varumärken, med vår praktiska filtreringsfunktion hjälper vi dig att välja rätt. Att handla hos oss ger dig många fördelar:

  • Du kan prova hur många glasögon du vill, direkt från soffan. Allt du behöver är ett foto (för 2D) eller en webbkamera (för 3D).
  • Förutom Fendi-solglasögon har vi för närvarande cirka 7 000 andra glasögon och solglasögon i vårt sortiment.
  • Utvalda solglasögon finns med möjlighet till slipade glas som vi monterar i vår egna verkstad i Berlin.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo