Låt solens strålar skina på dig - med en rabatt på upp till 20%¹
Dior
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Lyxiga solglasögon från Dior

Beställ dina lyxiga Dior-solglasögon online från Mister Spex. Vi har låga priser och generösa leveransvillkor. Använd vårt smarta sökfilter för att hitta rätt modell och prova ut dina favoriter i vårt virtuella provrum. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud och hjälper dig att välja solglasögon. Genom att köpa dina Dior solglasögon online sparar du både tid och pengar samtidigt som du kan vara säker på att få en produkt av högsta kvalitet med trygga leveransvillkor.

Dior är för många lyxmärket framför andra. Med eftertraktade parfymer, kläder i haute couture, kosmetika, väskor, skor och accessoarer som solglasögon har Dior byggt upp ett modeimperium som vänder sig till modemedvetna kunder med god smak och känsla för stil. Är du en av dem som älskar exklusiva Dior-artiklar och ägnar stor omsorg även om dina accessoarer? Då bör du ha ett par Dior solglasögon i din ägo som du kan plocka fram och sätta på när solen blir för stark eller när du vill njuta av lite avskildhet bakom glasen. Du som är det minsta modeintresserad känner direkt igen den lyxiga Dior-stilen: alla produkter är väl genomarbetade, den lyxiga designen har en röd tråd och framhäver samtidigt fina detaljer. När du håller i ett par Dior solglasögon märket du genast att det handlar om en dyrgrip: material av hög kvalitet, fina linjer och en vacker finish. Att bära dem ger dig ökat självförtroende och en känsla av upphöjd elegans. Inte undra på att filmstjärnor och andra celebriteter ofta ses bära solglasögon från detta lyxiga märke.

Dior: en kort historik

Modehuset Dior grundades 1946 i Paris av den ambitiöse skräddaren och designern Christian Dior. Få kunde i förväg ana vilken succé etableringen skulle bli, men den ena framgångsrika kollektionen efter den andra banade vägen för världssuccén. I dag har företaget exklusiva butiker i många av världens storstäder och tusentals medarbetare. Till en början designades enbart kläder, men snart utvidgades produktionen till ett komplett modeutbud för de högre prissegmenten. Skor, handväskor och solglasögon som bär Diors logotyp är i dag hett åtrådda av kvinnor världen över. Efter Christian Dior har andra berömda formgivare som Yves Saint-Laurent och Bernard Arnault tagit vid och satt sin prägel på designen. Nuvarande chefsdesigner är belgaren Raf Simons som lyckats uppdatera Dior-stilen med moderna influenser. Dior är i dag en viktig del av den franska modeindustrin och står för en inte oväsentlig del av landets export av modeartiklar.

Hitta vackra Dior-solglasögon på Mister Spex

Dior solglasögon är för dig gillar exklusiv design och gärna visar upp dig i en snygg och enhetlig outfit. Kollektionen består av relativt få men väl genomtänkta modeller och uppdateras kontinuerligt. Just när är det en modern damvariant av de klassiska pilotglasögonen, Dior Reflected, samt cateye-modellerna Very Dior och Diorama som dominerar utbudet för 2018. Alla bågar är snyggt formgivna med en kombination av tidlös elegans och diskret extravagans som gemensam nämnare. Flera olika material används ofta för att uppnå en kontrastverkan och lyfta fram detaljer. De flesta solglasögonen kan fås i olika färger på glas och bågar.

På Mister Spex kan du enkelt se om du passar i dina favoritsolglasögon från Dior: ladda helt enkelt upp ett foto eller aktivera din webbkamera och prova ut olika Dior solglasögon online framför din datorskärm. Du får snabbt en bra uppfattning om hur de gör sig till ditt ansikte. Bilderna kan sparas och delas på sociala medier. Skulle du inte vara helt nöjd efter leveransen kan du utan problem returnera glasögonen – 90 dagars öppet köp gäller för alla produkter på Mister Spex.

Köp Dior-solglasögon online

Om du fastnat för ett par vackra solglasögon från Dior beställer du dem enkelt och bekvämt från Mister Spex. Vi är experter på glasögon och har utvecklat ett koncept som underlättar hela köpprocessen för dig som kund. Till en början förser vi dig med all nödvändig information i vår webbutik: samtliga vikt-, mått- och materialuppgifter, detaljerade bilder på glasögonen i olika vinklar samt möjliga tillval visas överskådligt på respektive produktsida. För att du enklare ska kunna hitta passande solglasögon har vi också tagit fram ett smart sökfilter med vars hjälp du kan söka efter produkter baserat på ansiktsform, färg, pris, material och mycket mer. Som kund hos oss kan du utnyttja följande fördelar:

  • Heltäckande utbud och låga priser
  • Virtuell utprovning i 2D och 3D
  • Kunnig support
  • Fri frakt vid beställningar över 700 kronor
  • Öppet köp i 90 dagar

Köp Dior-solglasögon på nätet från Mister Spex - det är smidigt, bekvämt och betydligt billigare än hos traditionella optiker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarKontakt08-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo