Spara 25 % på alla glaspaket inför den nya säsongen¹
Rodenstock

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Rodenstock Alla varumärken

(68)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 68

Rodenstock hos Mister Spex

Rodenstock-glasögon kombinerar högteknologi, hög kvalitet och en distinkt trendig look. Dessa glasögon är tillverkade med den senaste tekniken av ett företag som har gjort sitt namn i över 140 år inom glasögonbranschen. Varje enskilt par som produceras idag hedrar visionen av grundaren Josef Rodenstock. Som skapat grunden för varumärket som har blivit den tyska ledaren inom glasögon och företaget drivs av samma familj. Dina Rodenstock glasögon kommer alltid att vara beredda på vad än nästa säsongs mode medför. Företagets stora forsknings- och utvecklingsanläggning säkerställer att de senaste tekniska innovationerna görs tillgängliga för dig så snart de har testats i företagets tyska laboratorier. Spana in den senaste kollektionen från några av världens ledande varumärken online hos Mister Spex.

Signumet för dessa glasögon är tidlöshet. Det finns inget behov av att byta bågar varje år med detta varumärke. De är med dig säsong efter säsong, och består. Från klassiska metallramar och djärva svarta mönster till ramlösa modeller av titan, det stora utbudet av stilar garanterar att det finns en båge som passar varje ansiktsform, stil och personlighet. Varje par är gjorda med omsorg som har gjort företaget till en välförtjänt världsledare. ”Quality from Tradition" som är dess slogan. För Rodenstock är detta mer än bara ord. De hedrar företagets grundare, mannen som skapade sitt första glasögonpar för alla dessa år sedan. Allt detta arv ingår idag i varje par glasögon som stolt bär hans namn.

Låt Mister Spex hjälpa dig att välja dina Rodenstock-glasögon hemma från soffan med hjälp av vårt digitala provrum. Prova några olika modeller för att se vilket par som passar bäst på just ditt ansikte. När du har bestämt dig kommer dina glasögon bara att vara några dagar bort med spårbar leverans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.