15 % på alla svarta bågar¹ – Kod: treatsonly
Ta del av
MCQ

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(38)
Visar produkter 1 till 38 av 38

McQueen från Mister Spex

McQueen-bågar för receptbelagda glas är det perfekta valet om du vill ha en snygg och stilfull design kombinerat med synkorrigering. Mc Queen erbjuder designglasögon av toppkvalitet för män och kvinnor sedan 2004. Med starka plast- eller metallbågar, skalmar och glas är dessa glasögon inte bara stilmedvetna utan även mycket hållbara och anpassade för vardagsbruk.

Modellerna i kollektionen är allt från sportiga till trendiga och eleganta. Färgerna kan vara neutrala grundfärger, tvåtonsmodeller och färgrika kombinationer som ser till att du kan matcha dina receptbelagda glasögon till dina arbets-, fritids- eller sportkläder. Dessa härliga unisexbågar finns i många olika färger, bland annat blå och grå glas och bågar, passar både män och kvinnor och ger dig ett stänk av stil. Stilarna är alltid moderna och fräscha.

Mister Spex erbjuder över 6 000 bågar från fler än 100 designmärken. Med hjälp av vår avancerade onlineteknik kan du prova solglasögonen i 3D. Glasen är av utmärkt kvalitet och har UV-skydd, extra styrka och antireflexbehandling av högsta klass. Solglasögonen levereras samma dag om du beställer före kl. 14 och leveransen är spårbar genom Posten. Om du inte är helt nöjd med dina solglasögon kan du lämna tillbaka dem inom 90 dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.