Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Liu Jo
Liu Jo

Liu Jo står för modern och klassisk italiensk tradition. Med unik design och noggrant utvalda material lyckas Liu Jo förmedla känslan av stilfull elegans. Vad tycker du?

  • Använt filter

  • Märke Liu Jo
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Märke

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Liu Jo Alla varumärken

(1)

Liu Jo från Mister Spex

Liu Jo från Mister Spex sammanför mode och glasögon i denna enastående kollektion. Liu Jo från Mister Spex är en kollektion designglasögon för eleganta kvinnor som vill ge ett säkert intryck och känna sig bekväma med vad de har på sig. Alla bågar har detaljer som framhäver bärarens ansiktsdrag.

Liu Jo från Mister Spex erbjuder livfulla och mer diskreta bågstilar. Du kanske väljer blomstertryck för att få en look som man lägger märke till, men om det är för mycket finns många bågar med stilfulla mönster eller till och med enfärgade bågar, fast med stift och andra utsirade detaljer. Med dessa Liu Jo-bågar från Mister Spex gör du ett fantastiskt intryck och känner dig bekväm.

Eftersom vi har varje stil och form du kan tänka dig hittar du säkert de perfekta glasögonen för dig. För att vara säker på att få vad du vill ha kan du använda tjänsten för virtuell provning och beställa fyra par glasögon som du provar hemma. När du väl har hittat rätt par skickar du helt enkelt tillbaka de övriga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.