Tod's Solglasögon

Tod's

Tod's solglasögon hos Mister Spex

Tod’s, varumärket vars namn valdes direkt ur telefonboken, är fortfarande en favorit hos den brittiska kungafamiljen och kändisar som Nicole Kidman. Varumärket har sedan länge uppnått kultstatus. De olika kollektionerna innehåller alltifrån väskor och skor till lädertillbehör och solglasögon. Tod's rankas bland de globala modevarumärkena.

Elegant, sportig och klassisk - dessa tre ord beskriver Tod’s varumärkes stil. En tydlig designstil som uppfyller högsta kvalitet och komplicerade detaljer. Alla modeller är handgjorda i Italien och visar att de tydligt uppmärksammar detaljer. Från läderdetaljer på skalmarna, iögonfallande bågar av silver eller bred plast, täcker Tod's nästan varje enskild produkt i Tod’s kollektioner.

Favoriten i Tod’s kollektion är utan tvekan dess TO 0085-modell. Formen påminner om en båge och färgen är av äkta femininitet. Det slående mönstret på de breda skalmarna bryts bara av utav de spännande märkesbokstäverna.

Panto-stilen är för närvarande mycket trendig och Tod's har såklart tagit upp detta och levererat modellen TO 0081 till marknaden. De stora runda glasen som täcker hela ögat är otroligt trendiga. Flätad läderklädsel och varumärkets guldlogo på skalmarna ger ett coolt, men samtidigt lyxigt utseende.

Oavsett om det är en plastmodell, som till exempel TO 0095 eller en klassisk metallbåge som TO 0097, inklusive ett brett utbud av pilotglasögon så är valet av färg begränsat till en enkel palett.

Varumärkets signum - dess vävda läderbeklädnad och guldlogotyp - finns på skalmarna på många modeller.

Hitta ditt favoritpar av Tod’s solglasögon online hos Mister Spex!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo