Michalsky Solglasögon

Michalsky for Mister Spex Sonnenbrillen
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
72 Resultat

Michalsky for Mister Spex-solglasögon från Mister Spex Sverige

Michael Michalsky är en tysk designer som lanserade sitt eget lyxmärke 2005. Mode- och livsstilsmärket Michalsky har blivit känt i hela världen för sin varierade blandning av klassisk design och streetdesign i de senaste stilarna. Solglasögonkollektionen Michalsky for Mister Spex är förbehållen Mister Spex. Modellerna är stilfulla med ett lekfullt drag och är avsedda att tillgodose vanliga människors vardagsbehov.

Glasögonen Michalsky for Mister Spex ger en känsla av professionalism med ett lekfullt inslag. I kollektionen av Michalsky for Mister Spex-glasögon finns solglasögon med bågar i olika färger och ett brett urval glas av hög kvalitet. Dessa solglasögon har UV 400-skydd och är både stilfulla och praktiska. Vare sig du kopplar av på semestern, kör bil eller tar en promenad är solglasögonen från Michalsky for Mister Spex perfekta om du vill uttrycka dig.

Gå igenom sortimentet av Michalsky for Mister Spex och välj ditt favoritpar. Om du vill ta reda på hur bågarna ser ut innan du köper kan du använda vårt verktyg för provning i 3D. Mister Spex leveranstjänst är snabb och enkel. Solglasögon som beställs före kl. 14 levereras samma dag.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo