Timberlandsolglasögon

Företaget gjorde sitt första insteg i modevärlden med kängan Timberland. Idag är märket ett av de mest välkända namnen när det gäller idrottsutrustning och sportartiklar. Skälet är fullkomligt uppenbart: samma hårda arbete och omsorg som ligger bakom varje Yellow Boot ligger också till grund för alla andra Timberlandprodukter. Sångaren Pharrell Williams är sedan länge en anhängare av märket och har beskrivit det så här: ”Timberland är ett typiskt amerikanskt märke med arbets-, bruks- och utomhusprofil, som har lyckats bygga upp en ställning i modevärlden.”

Timberland tillverkar bekväma, tåliga produkter. Det säger sig nästan självt att samtliga deras tillverkningsprocesser är omsorgsfullt utformade för att göra minsta möjliga miljöavtryck. Timberland är förknippat med högsta standard, en princip som har fungerat utmärkt under företagets historia. Det är bara en av många faktorer som gör märket, som grundades av Nathan Swartz och nu drivs av honom och hans söner Sidney och Herman, till något alldeles unikt.

Eleganta bågar med rena linjer kombineras med direkt igenkännbara konturer och färger, något som är typiskt för alla Timberlands solglasögon. De bevisar utom allt tvivel att lågmäld, mörkt chic och modern design kan kombineras med dynamiska och ungdomliga drag. Oavsett om du väljer svarta, blå eller gröna bågar gör deras typiskt maskulina stil att de skiljer sig från mängden.

Mister Spex levererar alla Timberlands solglasögon med Posten. Mister Spex erbjuder även 90 dagars öppet köp.

Du kan antingen välja en annan modell från vårt stora solglasögonsortiment eller få pengarna tillbaka. Vi har också bäst pris-garanti. Om du hittar samma par Timberlandsolglasögon till lägre pris i en annan butik inom 14 dagar efter köpet hos Mister Spex betalar vi mellanskillnaden. Ytterligare information om dessa garantier och andra ämnen finns i servicesektionen på vår webbplats.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo