Alexander McQueen Solglasögon

Alexander McQueen
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
70 Resultat

Alexander McQueen – fortsätt vara unik!

Vår progressiva solglasögonkollektion från Alexander McQueen består av både dam- och herrbågar och är en dröm för alla fashionistor. Bågarna är coola, snygga, unika och imponerar alltid med sin elegans. De ovanliga bågformerna och -färgerna i typisk punk-ikonografisk stil revolutionerar de populära stilarna från det brittiska kultmärket, Alexander McQueen, och gör att vi återigen kan placera solglasögon högst upp på vår lista av favoritaccessoarer. Alexander McQueens sofistikerade och kraftfulla stil återspeglas i vår bågkollektion som på ett kunnigt sätt blandar motsatser med varandra, såsom romantik och revolt, tradition och modernitet samt styrka och ömtålighet. Det är bara på så vis som varje design kan anpassas efter din individuella och moderna look på bästa sätt. Oavsett vad du är ute efter och vart du är på väg – våga vara annorlunda och den du är – med solglasögonen från Alexander McQueen.

Alexander McQueen – lek med dina olika sidor!

Alla McQueen-solglasögon återspeglar det brittiska modegeniets stil. Lee Alexander McQueen har nämligen definierat en rad designerbågar som bryter mot alla konventionella bågar. Dam- och herrbågarna från Alexander McQueens värld präglas av den anarkistiska andan hos den brittiska ungdomens motkulturer. Det eleganta märket står för mångfald och leker med många olika aspekter. Noggrant utvalda material av hög kvalitet, såsom acetat och metall, modern teknik och fin hantverkskonst kombinerar modets motsatser, till exempel styrka och sofistikering. Det finns nog knappast någon annan accessoar som stämmer lika bra överens med din unika attityd som ett par solglasögon från Alexander McQueen!

Alexander McQueen – visa din karisma!

Var inte rädd att kombinera och visa upp dina motsatser! För de är alla en del av dig! Våra dam- och herrsolglasögon från Alexander McQueen finns i många olika färger och former. Älskar du en trendig bågdesign med kantiga eller runda silhuetter? Eller föredrar du retro-glasögon med nostalgiska inslag? Eller är du ett fan av cateye-brillor eller en oversized-look? Kanske får det även lov att vara några extravaganta detaljer i from av grafittitryck, nitar, dödskallemotiv eller piercingar? Oavsett hur du vill uttrycka dig så är en sak säker – med dina Alexander McQueen-bågar kan du vara dig själv och ge uttryck för din karisma! Här finns verkligen alltid ett par snygga bågar för alla smaker, situationer och typer! Låt dig övertygas av lyxmärket, Alexander McQueen, och hitta din nya favoritaccessoar nu med en gång!

Dina solglasögon från Alexander McQueen – handla billigt hos Mister Spex nu

Det spelar ingen roll om du är ute efter en båge att ha på jobbet eller på fritiden – dam- och herrsolglasögonen från Alexander McQueen är helt unika.

  • Enkelt att boka en synundersökning

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 700 kr och fri retur av solglasögon

  • Öppet köp i 90 dagar

Vill du veta mer om det lyxiga, revolutionära ”high-fashion”-glasögonmärket, Alexander McQueen, samt våra tjänster? Då hjälper dig Mister Spex kundtjänstteam mer än gärna.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo