Alpina

Alpina

Alpina från Mister Spex

Alpinas solglasögon är särskilt framtagna för en outdoorlivsstil och kombinerar moderiktig stil med bekväm design. Märket hämtar inspiration från både dagens stadstrender och klassiska vintagestilar och kombinerar detta med den senaste tekniken och innovativa material. Sortimentet av moderna Alpinaprodukter från Mister Spex passar både sport och fritid.

Det speciella med Alpinakollektionen från Mister Spex är användningen av varioflexglas som gör att glasögonen anpassar sig till ljusförhållandena, minskar UV-strålningen, är rep- och dammtåliga samt minskar imbildningen, vilket gör dem perfekta för alla utomhusmiljöer. Sortimentets trumfkort är dock dess stilmedvetna look, och de kantiga glasen och svängda skalmarna ger en bekväm och strömlinjeformad passform.

I Alpinasortimentet från Mister Spex kan du välja mellan många olika sportglasögon och hitta den perfekta formen för ditt ansikte genom tjänsten för virtuell provning, så att du hittar glasögon som passar din stil och dina behov och som är bekväma, hållbara och moderna. Mister Spex är Europas mest omtyckta optiker på nätet och har mer än 1,5 miljoner nöjda kunder, så du kan vara säker på att kvaliteten är på topp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo