Stella McCartney Solglasögon

Stella McCartney
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
89 Resultat

Solglasögon från Stella McCartney för all framtid 

Speciella solglasögon som visar var modeskåpet ska stå och samtidigt går att använda och är tidlösa – det lyckas bågmodellerna från Stella McCartney med på ett unikt sätt! De eleganta brillorna klarar galant av att vara både trendorienterade modeaccessoarer och klassiska, tidlösa favoriter. Solglasögonen från den brittiska designern Stella McCartney kännetecknas av en modern, feminin och suverän estetik. Solglasögonen från märket Stella McCartney skapas enligt en hållbarhetsfilosofi, vilket betyder att de är tillverkade av ekologiska material. Upptäck den nya solglasögonkollektionen från Stella McCartney nu! Den är full av både pilot- och cateye-bågar – för att inte tala om runda och kantiga solglasögon – nu exklusivt hos Mister Spex.  

Individuell design med hållbart mode-statement 

Sportiga och eleganta bågar med cateye-stil och överdimensionerade former – de nya solglasögonen från Stella McCartney imponerar med feminina former och färger. Bågmodellerna är gjorda av ekologiskt acetat – en plast som tillverkas av biobaserade material såsom trä och bomullsfiber tillsammans med växtbaserade mjukningsmedel. Dessutom består de ekologiska glasen av 40 procent ricinolja och de snygga glasögonfodralen är gjorda av ekologiskt läder. Börja den ny säsongen redan nu med ett par populära Stella McCartney-solglasögon. Förälska dig i de senaste bågmodellernas detaljrikedom och sätt en haute-couture-accessoar på näsan.   Låt dig inspireras och prova den senaste solglasögonkollektionen från Stella McCartney i vårt digitala provrum!  

Dina fördelar hos Mister Spex 

Du kan även använda solglasögonen från Stella McCartney om du behöver slipade glas. Vi slipar glasen till din favoritbåge så att du ser perfekt och skyddas på bästa sätt mot solen även om du har höga värden.  Prova nu och upptäck de snyggaste solglasögonen från Stella McCartney hos Mister Spex. 

Har du bestämt dig? Skicka dina styrkor till oss, så tillverkar vi dina solglasögon i vår verkstad. Mer information om hur vi slipar glasen till dina Stella McCartney-solglasögon hittar du här

Kan du inte bestämma dig för ett par glasögon från Stella McCartney? Använd vårt hemlån för att prova dina favoritbågar i upp till tio dagar hemma och bestäm dig i lugn och ro. 

Dessutom erbjuder Mister Spex dig ännu fler fördelar: 

  • Fri frakt och fri retur på solglasögon

  • hos Mister Spex sparar du upp till 50 procent jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset

  • öppet köp i 90 dagar

  • glasen slipas i vår verkstad i Berlin"

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo