Super by Retrosuperfuture Solglasögon

Super by retrosuperfuture hos Mister Spex

Retrosuperfuture är ett varumärke som bland annat skapar klassisk solglasögondesign i kombination med bekväm passform och den senaste tekniken. Grundades av Daniel Beckerman 2007 i Italien och växte snabbt i popularitet. Nu känt över hela världen med stora kändis-fans som Kanye West, Beyoncé, Jessica Alba och många fler.

De senaste produkterna kan köpas online hos Mister Spex. Det som gör dessa solglasögon till ett modernt och djärvt varumärke är kombinationen av de klassiskt rena silhuetterna, intressanta färger samt udda detaljer. Solglasögonen har en ikonisk retrostil, och varumärket förnyar sig kontinuerligt för att skapa ett intressant och modernt solglasögonmode, med högkvalitativa material som är både snygga och bekväma att använda.

Hos Mister Spex, med flera miljoner nöjda kunder, kan du enkelt kika igenom kollektionen från detta populära märke och hitta det perfekta paret som passar dina behov för högkvalitativa retrosolglasögon. Med vårt digitala provrum kan du dessutom se hur bågarna sitter på just ditt ansikte, med hjälp av ett foto på dig själv eller via din webbkamera. Prova nu!

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo