Tod's Glasögon

Tod's Brilen

Tod’s glasögon från Mister Spex

Tod’s skor är världsberömda för sin unika look, stil och form och för att de är gjorda av kvalitetsmaterial med hög standard. Tod’s är ursprungligen ett italienskt företag, men med sin lediga stil har det även börjat tillverka accessoarer och glasögon. Tod’s glasögon från Mister Spex återspeglar denna lediga men lyxiga känsla. Tonvikten ligger på tillförlitlighet och stil, och bågarna passar i alla situationer och till alla klädstilar.

Tod’s har en klassisk form, ser intellektuella ut och är slitstarka. Tod’s glasögon från Mister Spex finns i dämpat blått, kakifärgat och neutrala nyanser som passar till allt, och tonvikten ligger på marmor- och sköldpaddsfinish. Glasögonen är perfekta för fritidsbruk och vissa modeller har en snobbig känsla som är typisk för en avslappnad italiensk stil. Dessa lyxiga bågar har dock en fantastisk finish och håller länge.

Som med alla glasögon från Mister Spex ingår reptåliga, antireflexbehandlade och receptbelagda glas som standard. Genom att använda det virtuella verktyget kan du mycket enkelt begränsa urvalet och hitta det perfekta paret för dig.

  • ¹Värdet på vouchern är 20 %. Giltig t.o.m. 2023-06-17 på alla glasögon och solglasögon från utvalda egna märkes- och samarbetskollektioner, inklusive glaspaket på misterspex.se. Följande varumärken är uttryckligen uteslutna: Mrs. Bella x Mister Spex, dagibee x Mister Spex, Share x Mister Spex, Ivy Oak. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder eller kampanjer. Det är inte tillåtet att sprida rabatten kommersiellt (exempelvis på webbsidor eller bloggar för rabattkoder). Rabattkoden betalas inte ut i kontanter.
  • Vi hänvisar till Mister Spex gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo