Super by Retrosuperfuture

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
28 Resultat

Super by retrosuperfuture hos Mister Spex

Retrosuperfuture är ett varumärke som bland annat skapar klassisk sol- och glasögondesign i kombination med bekväm passform och den senaste tekniken. Grundades av Daniel Beckerman 2007 i Italien och växte snabbt i popularitet. Nu känt över hela världen med stora kändis-fans som Kanye West, Beyoncé, Jessica Alba och många fler. De senaste produkterna kan köpas online hos Mister Spex.

Vad som gör dessa märkesglasögon till ett modernt och djärvt varumärke är kombinationen av de klassiska rena silhuetterna, intressanta färger samt udda detaljer. Bågarna har en ikonisk retrostil, och varumärket förnyar sig kontinuerligt för att skapa ett intressant och modernt glasögonmode, med högkvalitativa material som är både fashionabla och bekväma att använda.

Hos Mister Spex, med flera miljoner nöjda kunder, kan du enkelt kika igenom kollektionen från detta populära märke och hitta det perfekta paret som passar dina behov för högkvalitativa retro sol- och glasögon. Med vårt digitala provrum kan du dessutom se hur bågarna sitter på just ditt ansikte, mer hjälp av ett foto på dig själv eller via din webbkamera. Prova nu!

10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo