McQ

McQ
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
93 Resultat

McQueen från Mister Spex

McQueen-bågar för receptbelagda glas är det perfekta valet om du vill ha en snygg och stilfull design kombinerat med synkorrigering. Mc Queen erbjuder designglasögon av toppkvalitet för män och kvinnor sedan 2004. Med starka plast- eller metallbågar, skalmar och glas är dessa glasögon inte bara stilmedvetna utan även mycket hållbara och anpassade för vardagsbruk.

Modellerna i kollektionen är allt från sportiga till trendiga och eleganta. Färgerna kan vara neutrala grundfärger, tvåtonsmodeller och färgrika kombinationer som ser till att du kan matcha dina receptbelagda glasögon till dina arbets-, fritids- eller sportkläder. Dessa härliga unisexbågar finns i många olika färger, bland annat blå och grå glas och bågar, passar både män och kvinnor och ger dig ett stänk av stil. Stilarna är alltid moderna och fräscha.

Mister Spex erbjuder över 6 000 bågar från fler än 100 designmärken. Med hjälp av vår avancerade onlineteknik kan du prova solglasögonen i 3D. Glasen är av utmärkt kvalitet och har UV-skydd, extra styrka och antireflexbehandling av högsta klass. Solglasögonen levereras samma dag om du beställer före kl. 14 och leveransen är spårbar genom Posten. Om du inte är helt nöjd med dina solglasögon kan du lämna tillbaka dem inom 90 dagar.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo