Converse

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
109 Resultat

Converse från Mister Spex

Sverige Det amerikanska märket Converse grundades ursprungligen av Marquis Mills Converse 1908. Märket, som är mest känt för sina gymnastikskor Chuck Taylor All Star, formger även glasögon i många olika stilar som tilltalar en rad personligheter och smaker. Vare sig du är ute efter receptbelagda glasögon eller solglasögon med kvalitetsglas hittar du dem på Mister Spex.

När du köper glasögon eller solglasögon är det alltid en bra idé att hålla sig till kvalitetsmärken. Designglasögon som Converse är inte bara en trendsättande modeartikel utan bygger samtidigt på de bästa kvalitetsmaterialen och en hel del skicklighet och precision. Converse solglasögon med kvalitetsglas bidrar till att ögonen skyddas mot farliga UV-strålar och metall- och plastbågarna är lätta, vilket gör dem bekväma att använda under längre perioder.

Det är viktigt att välja en storlek och stil som är fördelaktig för dina ansiktsdrag. Vår 3D-programvara gör det möjligt att ”prova” solglasögonen för att se till att de passar dig innan du köper. Våra erfarna optiker på nätet kan också ge råd.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo